0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #440 -: Декември 07, 2014, 19:05:43 pm »
krasimka, дано причината за закъснението е бременност  :), пиши след прегледа.

« Отговор #441 -: Декември 07, 2014, 20:25:36 pm »
Има в мен една малка надежда новината да е хубава. :?..ако не продължава ме до успех   : -).желая ви го от сърце
« Отговор #442 -: Декември 08, 2014, 14:14:55 pm »
Здравейте,прегледа мина.Всичко е наред,няма бременост но ако е станала след средата на ноември каза след ден два да направя тест.Някакво хормоналнот смущение.
*
« Отговор #443 -: Декември 08, 2014, 14:44:53 pm »
krasimka, имаш ли възможност за кръвен тест за бременност, най- сигурен е.

*

sunita_30

• **
  • 64
  • когато вярата срещне надеждата живота намира начин
« Отговор #444 -: Декември 08, 2014, 14:50:44 pm »
Момичета незнам какво става с мен.Днес пуснах последно ЧХГ-ст-ст 466 ед,Обадих се докторката ми каза да пусна в сряда ново чхг и прогестерон. В събота ме прегледа,лигавицата е почти на нула,така ми каза.Имах лека тежест от страната където ми беше овулацията
изписа ми антибиотик,съмнение за вода в тръбата.Вече се притеснявам,кажете какво да правя.Благодаря ви
« Отговор #445 -: Декември 08, 2014, 15:32:41 pm »
Днес вече не,от утре ще видим.не знам и аз какво да мисля вече.. :?
*
« Отговор #446 -: Декември 08, 2014, 17:34:29 pm »
sunita_30, проследяване на ЧХГ през два дни и УЗ прегледи, гледат се и тръбите ...  но ако усетиш по-силна болка, веднага на преглед.
Според мен, ако имаш възможност отиди да те прегледат в Надежда, предвид опита на лекарите и по-добрата апаратура.

*
« Отговор #447 -: Декември 08, 2014, 21:11:39 pm »
Момичета, имам доказана овулация на 20ти ден, 2.12., от дясната страна, която има тръба (лявата е отстранена преди години в следствие на извънматочна) съответно опити около тази дата и утрогестан от 04.12 и фолиева киселина. Днес имам доста изявени болки в кръста и в дясно, както и бодежи в матката. Кога най-рано има смисъл да се пуска кръвен тест според вас. Аз съм си приготвила един уринарен за 17.12., но ми е притеснено предвид лошите спомени и фактът, че обикновено като ме боли така е някоя функционална киста, които са често явение при мен. Но с утрогестана би трябвало да няма такъв проблем, нали? Кога най-рано мога да предприема мерки, за да установя дали всичко е ок? Допълнително лекарката ми ще е отпуск от 19.12 до 05.01.15г. Има ли шанс болкте да са от бременност и всичко да е ок? Какво показва вашият опит?

*
« Отговор #448 -: Декември 08, 2014, 22:10:38 pm »
Момичета, имам доказана овулация на 20ти ден, 2.12., от дясната страна, която има тръба (лявата е отстранена преди години в следствие на извънматочна) съответно опити около тази дата и утрогестан от 04.12 и фолиева киселина. Днес имам доста изявени болки в кръста и в дясно, както и бодежи в матката. Кога най-рано има смисъл да се пуска кръвен тест според вас. Аз съм си приготвила един уринарен за 17.12., но ми е притеснено предвид лошите спомени и фактът, че обикновено като ме боли така е някоя функционална киста, които са често явение при мен. Но с утрогестана би трябвало да няма такъв проблем, нали? Кога най-рано мога да предприема мерки, за да установя дали всичко е ок? Допълнително лекарката ми ще е отпуск от 19.12 до 05.01.15г. Има ли шанс болкте да са от бременност и всичко да е ок? Какво показва вашият опит?
Здравей, кръвен тест най-рано на 13ти, ако е с положителна стойност, пусни още един след 48  часа, за да видиш как се удвоява. На 6.01.2015 ще се види плоден  сак, ако си бременна. Успех!
*
« Отговор #449 -: Декември 08, 2014, 23:47:57 pm »
Hecate, ако тестваш твърде рано, е възможно тестът да е фалшиво отрицателен. Но ако все пак решиш, заради другите опасения, най-рано може да пробваш с кръвен около 10-11 ден след овулация, с уговорката, че ако е много нисък (или отрицателен) резултатът, да не си правиш окончателни изводи, а да тестваш още веднъж два дни след това. На мен на 10 ден ми отчете.
Уринен тест около 14-15 ден след овулация, най-добре с първа сутрешна урина.
Напълно възможно е болките да са заради бременност, желая ти го от сърце!  :)
« Последна редакция: Декември 08, 2014, 23:58:14 pm от marsi »

*
« Отговор #450 -: Декември 09, 2014, 17:23:45 pm »
Благодаря за отговорите и за милите думи. Тъй като доста ме боли, обмислям все пак утре да отида на преглед сутринта, надявам се да не навреди, ако и не помогне. А в понеделник и сряда ще пусна кръвни изследвания, така реших, че ще е сигурно. Проблемът ми е, че хем се надявам да ме боли от добро, хем се притеснявам адски, а от друга страна имам и дилема дали да сменям една не много перспективна работа с друга, която е по заместване и чакат вече отговор, днес съм ми звънели, а аз не съм видяла даже... а тези дни няма как да им го дам (поне докато не си отговоря на въпроса бременна ли съм или не съм) и вече ще ми се пръсне сърцето и адреналинът ми е в повече.  osi_7

*
« Отговор #451 -: Декември 09, 2014, 22:16:01 pm »
Мила Hecat, утре на прегледа ти желая всичко да е наред, но и да си бременна( дано дано дано) няма да се види за съжаление :( Поне ще видиш дали всичко друго е наред, за което стискам палци :)  :goodluck: Колкото до работата -  мога да споделя моя опит и това, което съм прочела, като случаи и ситуации - бебчетата ни не идват, когато си мислим, че е удобен и удачен момент, но когато дойдат - каквато и да е ситуацията - се оправяме :) Следвай си интуицията и всичко ще е наред :) Ако можеш да изчакаш за работата - изчакай с отговора, но ако трябва да решаваш-направи онова, което смяташ за правилно :) Бебчетата ни не бива да са ни спирачка, а стимул :) Мое мнение :) Стискам ти безкрайно силно палци :):bighug:
« Отговор #452 -: Декември 10, 2014, 10:06:49 am »
Здравейте и от мен.
От известно време правим опити. Толкова много искам да забременея, че чак малко прекалявам. При всеки опит ми се иска да правя тест за бременност. Ама работите не стават така бързо.
Миналия месец ми закъсня направих си тест беше отрицателен и много се натъжих.
Не искам да чакам до следващия цикъл за да разбера. Колко време е необходимо за да отчете правилно теста?
 Пожелавам на всички успех  и спокойствие.
Усмихнат ден!!!
*
« Отговор #453 -: Декември 10, 2014, 10:37:22 am »
Не се пренавивай, бъди спокойна, правете любов, не деца и ако не става известно време - обърнете се към специалист.
Моят преглед мина - казаха, че на първи прочит всичко е ок, но след него още повече ме боли - насочиха ме към хирург. Аз мисля в петък да си изчакам кръвния и чак тогава да продължавам с лекарите. Аз принципно не се тествам всеки месец, защото е изнервящо, но както казах - този трябва да разбера по-рано, с оглед поредна промяна на работа. Изобщо не ми е подходящ момента, защото и на мен приоритетите са ми други, а и тази, която ми предлагат няма да е подходяща за пробващи като мен, но това е животът. И предния месец имах болки, но имах и киста, която беше някакво обяснение, макар и не много голяма - пак нямаше кой знае каква причина за това. Много се психясвам вече - не са болки за умиране, но все пак не е нормално.

*
« Отговор #454 -: Декември 10, 2014, 11:02:38 am »
Колко време е необходимо за да отчете правилно теста?
Поне ден закъснение.

Разбирам нетърпението на всички(и аз съм в това число), но за всяко нещо си има време. Включително и за тестовете.  yahoo_33

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #455 -: Декември 10, 2014, 12:09:26 pm »
Здравейте отново момичета. На мен утре трябва уж да ми дойде, но не се сдържах снощи и направих един тест. Какво е вашето мнение?
« Отговор #456 -: Декември 10, 2014, 12:17:10 pm »
Здравейте отново момичета. На мен утре трябва уж да ми дойде, но не се сдържах снощи и направих един тест. Какво е вашето мнение?
Положителен, пускай кръвен да проследиш дали се удвоява правилно.Моя изглеждаше по същия начин ден преди цикъла  и БетаЧХГ в този ден беше 70mlU .Успех мила!
« Последна редакция: Декември 10, 2014, 12:32:10 pm от Gerita »
*
« Отговор #457 -: Декември 10, 2014, 12:36:38 pm »
Втората черта се вижда  :D :D! за мен теста си е абсолютно ++++  :D Честито!!!

п.п. не се тормозете с тези уринарни тестове по всяко време!!! Сутрин ,с първата урина отчита най-реалистично.Не се наказвайте излишно  :wink:! Успех на всички ви.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #458 -: Декември 10, 2014, 12:59:53 pm »
И на мен ми изглвжда положителен тестът. Честито!
« Отговор #459 -: Декември 10, 2014, 13:00:29 pm »
Може ми по-добрия вариант е направо когато дойде времето да се направи кръвния тест.
Спокойствието при мен малко го няма. Веднъж преживях такава тежка загуба и не искам да се повтаря. Колкото и да се опитвам да съм спокойна страха май е повече... :(
От сърце пожелавам на всички ни положителен тест  :)