Здравейте момичета, отдавна не съм се включвала, защото не е имало положителен тест, за да се зарадвам и да ви се похваля. Днес обаче реших да питам, защото от 9-ет дни имам болки, които не отшумяват. Ето днес отново ме ръчка нещо, опъват се като че ли корабни въжета, даже туптене усещам.
Областта на болките е в дясно от пъпа, на около пет пръста под него, в ляво от пъпа отново на 5 пръста и в центъра под пъпа. За съжаление болката в дясно е най-упорита. Предишните дни и ниско долу в дясно и най-често в ляво ме наболяваше, все едно ще ми дойде периода, обаче все пак има доста дни и обикновено ме заболява стомаха един ден преди да ми започне мензиса.
Какво е това чудо дето ме мъчи идея си нямам.
Последно имах период от 11 до 16-ти и на 17 бебеправихме, после не успяхме, пътуване, работа..Да съм забременяла ли? Да ме боли, защото не е разположено добре ли? Изчетох всичко, което е свързано с болка, яйчници, опъване и разтягане на матката и не само на български и пак не успявам да се успокоя, защото като се мръдна по-рязко и ме боли. Снощи правих тест за бременност, който не показа нито една черта, ама изобщо никаква чертичка, ни контролна, ни нищо...оказа се явно дефектен. Сега на 6-ти на Никулден чакам да ми дойде, дали да чакам или да купувам тестове и ако не мине болката да ходя на лекар? В чужбина съм и затова се шашкам допълнително, как ще общувам с лекаря не знам