0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #320 -: Ноември 21, 2014, 00:08:41 am »
squill, изчакай ден-два и направи тест отново, най-добре с първа сутрешна урина (тогава концентрацията на ЧХГ е най-голяма), а ако имаш възможност най-добре е за този ранен етап да направиш кръвен тест, ще даде категоричен отговор има ли бременност. Кръвен тест може да се направи във всяка лаборатория срещу не повече от 20 лв.

Успех, желая ти положителен резултат!  :)
« Последна редакция: Ноември 21, 2014, 00:13:29 am от marsi »

« Отговор #321 -: Ноември 21, 2014, 08:34:51 am »
Здравей, Марси, благодаря ти за отговора. Днес сутринта пак си направих домашен тест -- чертичката определено се вижда по-ясно  :D Малко по- късно ще се обадя на гинеколога ми, защото бяхме планирали ЦС за 24.11. Може би и кръвен тест ще направя. Мерси отново и пожелавам много щастие на всички прекрасни момичета във форума!
*
« Отговор #322 -: Ноември 21, 2014, 09:37:31 am »
Момичета,5 минути след теста го снимах,положителен ли е?
Чакам да не ми дойде чак след 5,6 дни,малко е рано,знам,но усещах някои неща и реших да направя.Днес ще си пусна ТСХ,мислите ли че е рано за кръвен ЧХГ? Ще покаже ли нещо?
*
« Отговор #323 -: Ноември 21, 2014, 09:46:06 am »
 p&e и squill много се радвам за вас момичета.

p&e щом обикновен ти отчита то кръвен със сигурност ще ти покаже как се удвоява и за колко време. Стискам палци и на двете ви и ще се моля всичко да ви е ОК от сега до края и на финала здрави бебчета да гушкате.
squill и аз с доктора планираме ЦС за декември месец, дано и на мен ми се случи приятна изненада, за да не ми се налага да я правя.  :D
Целувки и на двете ви и по едно стиснато палче от мен имате.

*
« Отговор #324 -: Ноември 21, 2014, 10:39:15 am »
p&e и squill много се радвам за вас момичета.

p&e щом обикновен ти отчита то кръвен със сигурност ще ти покаже как се удвоява и за колко време. Стискам палци и на двете ви и ще се моля всичко да ви е ОК от сега до края и на финала здрави бебчета да гушкате.
squill и аз с доктора планираме ЦС за декември месец, дано и на мен ми се случи приятна изненада, за да не ми се налага да я правя.  :D
Целувки и на двете ви и по едно стиснато палче от мен имате.
Много ти благодаря,миличка,успех и на теб  :bighug:    :goodluck: Значи и ти виждаш чертичката ми,не си внушавам нали?Пуснах си кръвен,следобед чакам резултати...
*
« Отговор #325 -: Ноември 21, 2014, 10:42:06 am »
Успех p&e :)

Определено се вижда!
*
« Отговор #326 -: Ноември 21, 2014, 10:48:06 am »
Значи и ти виждаш чертичката ми,не си внушавам нали?Пуснах си кръвен,следобед чакам резултати...
И аз я виждам. :) Чакаме и кръвният тест да потвърди.
squill, хубави новини и при теб. Много се радвам и за двете ви, момичета.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #327 -: Ноември 21, 2014, 10:52:23 am »
p&e, има чертичка  :), хайде чакаме кръвния  :)

squill, категорично недей да правиш ЦС преди да си проверила бременността с кръвен тест.
А и принципно ЦС се прави в чистите дни след менструация преди О.

Успех, момичета!  :)

« Отговор #328 -: Ноември 21, 2014, 11:34:34 am »
Здравейте отново,
имам ден два до М,вчера си направих тест,но явно не ми е било писано :) не ми показа ни една чертичка :).Сега се чудя да направя ли пак или да си кротувам още малко.
*
« Отговор #329 -: Ноември 21, 2014, 12:20:00 pm »
p&e, има чертичка  :), хайде чакаме кръвния  :)

squill, категорично недей да правиш ЦС преди да си проверила бременността с кръвен тест.
А и принципно ЦС се прави в чистите дни след менструация преди О.

Успех, момичета!  :)
Sujalqvam che pisha na latinica, no pisha ot telefona. Rezultata mi e 215.6000 :) shte pisha pak ot vkushti dovechera. Sega kakvo sledva?
*
« Отговор #330 -: Ноември 21, 2014, 12:21:37 pm »
Maraya83, казваш "нито една чертичка", контролната черта не се ли показа?
При всички случаи трябва да я има, другото означава, че има проблем със самия тест и се смята за невалиден.

Още е рано и на този етап уринният може да не отчете, дори и да има бременност, заради все още ниските нива на ЧХГ, затова най-добре с първа сутрешна урина или ограничи течностите 2-3 часа и тогава тествай, но ако е отрицателен, не бързай с изводите, изчакай закъснение и тествай отново.
Желая ти положителен резултат :)

*
« Отговор #331 -: Ноември 21, 2014, 12:33:00 pm »
Sujalqvam che pisha na latinica, no pisha ot telefona. Rezultata mi e 215.6000 :) shte pisha pak ot vkushti dovechera. Sega kakvo sledva?
Чудесна стойност  :D, честито   :D! Евентуално след два дни може да пуснеш още един кръвен, за да видиш как нараства ЧХГ, а след около 7-10 дни, на преглед за плодно сакче.
Много се радвам, p&e!!!  :D   

« Отговор #332 -: Ноември 21, 2014, 13:02:42 pm »
Marsi,благодаря за отговора!
Мисля дяа изчакам,този тест си е бил невалиден и май по добре че е бил такъв за де не се отчая :).
Ще ви пиша какво се случило.

P&e на теб честито :))
*
« Отговор #333 -: Ноември 21, 2014, 13:36:01 pm »
Честито и на squill!

Честито p&e, това е страхотен резултат! И аз подкрепям повторението след 48-72 часа да видиш как нараства хормончето! Дано и доктора да потвърди и всичко да е наред :)

Maraya83 ако имаш сили и търпение изчакай до деня на който трябва да ти дойде. Може би с първа сутрешна урина да се появят две чертички, ако не ти е била много късно овулацията :) Ако нямаш търпение мисля, че кръвен показва 11 дни след ову :)

Успех и късмет на всички!
« Отговор #334 -: Ноември 21, 2014, 14:32:46 pm »
Bella Isabella,благодаря за съвета!Наистина е най-добре да изчакам.Овулацията ми беше към 08-09.11,но все пак ще изчакам за да не се разочаровам,знам че дават грешки.
Благодаря на всички много сте мили.:)))
*
« Отговор #335 -: Ноември 21, 2014, 16:21:19 pm »
p&e Страхотна втора новина за деня! Радвам се, стискам палци. Пусни пак ЧХГ и ще чакаме да кажеш как е втория резултат след 2-3 дена. :D
Maraya83 стискам палци и на теб! Дано стане чудото. Изчакай до деня на М.

Хайде момичета, дано повлечете крачета и ние останалите да се похвалим с + резултат. :D
« Последна редакция: Ноември 21, 2014, 16:23:48 pm от Hoppe »

« Отговор #336 -: Ноември 21, 2014, 16:38:49 pm »
Норре,нямам май друг избор освен да чакам и аз стискам палци и на мен и на всички ви !!!
*
« Отговор #337 -: Ноември 21, 2014, 16:43:56 pm »
Вече съм вкъщи и съм най-щастливата жена  :party: Много ви благодаря за поздравленията,пожелавам ви скорошна добра новина и на вас от цялото си сърце :) Искам да попитам обаче някои неща:
1. Боли ме ниско долу стомаха като ПМС и много се притеснявам да не шурне кръв всеки момент,има ли такава опасност?
2.Следва да направя ЧХГ в неделя,но не работят лабораториите,проблем ли ще е ,ако го направя в понеделник?/на третия ден/
3.Как стои въпроса с болничен?Откога мога да изляза?
Много ,много ви благодаря,страхотни сте  :balk_50:
*
« Отговор #338 -: Ноември 21, 2014, 16:52:59 pm »
Радвам се за теб! Бъди спокойна само :)

1. Нормално е, разбира се болки в рамките на допустимото. От закрепването на оплодената яйцеклетка а и матката се изпълва с кръв и нараства. Затова често момичетата пишат, че усещат всички симптоми на ПМС, а всъщност са си съвсем други симптоми  :D Това е моят скромен опит и знания :)

2. ЧХГ можеш и на трети ден да си пуснеш, има калкулатори в нета които изчисляват с колко и в какъв интервал нараства хормончето :)

3. Нямам никаква идея, но ще се радвам и аз да науча.

Сигурна съм, че другите момичета ще помогнат с още информация :)

Спокойно, наслаждавай се :P

« Отговор #339 -: Ноември 21, 2014, 17:43:17 pm »
Вече съм вкъщи и съм най-щастливата жена  :party: Много ви благодаря за поздравленията,пожелавам ви скорошна добра новина и на вас от цялото си сърце :) Искам да попитам обаче някои неща:
1. Боли ме ниско долу стомаха като ПМС и много се притеснявам да не шурне кръв всеки момент,има ли такава опасност?
2.Следва да направя ЧХГ в неделя,но не работят лабораториите,проблем ли ще е ,ако го направя в понеделник?/на третия ден/
3.Как стои въпроса с болничен?Откога мога да изляза?
Много ,много ви благодаря,страхотни сте  :balk_50:
p&e , каква страхотна новина ни донесе в днешния светъл ден. Не случайно в тази предица от няколко прекрасни дни -вчера Световен ден на детето, днес- Ден на християнското семейство се чувстваме по-благословени от всякога и из въздуха вилнеят много положителни вибрации. Желая ти леко бременеене! Наслаждавай се на всеки миг от тази прекрасна благодат!  preggo
Maraya83, стискам силно палци и за теб!  :bfp1:
« Последна редакция: Ноември 21, 2014, 17:45:54 pm от vasilevaaa »