0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #300 -: Ноември 18, 2014, 14:33:02 pm »
Здравейте!

Преди време имах съмнение, за съжаление ми дойде.. Но сега отново имам подобен проблем и реших пак да поискам съвет. С приятеля ми го правихме няколко пъти без презерватив, като между първия и втория път имахме 5 минутна пауза, в която нито той ходи до банята, нито аз. Последният ми цикъл започна на 26.10 и свърши на 01.11. Правихме го на 08.11, 12.11 и 13.11 по горе написания начин. Сега чакам уж другата седмица да ми дойде.. ама... :) Има ли шанс да е станало нещо, въпреки че той не е срършвал в мен?  :oops: :oops:
« Отговор #301 -: Ноември 18, 2014, 17:15:32 pm »
Шанс има,но за толкова кратко време и пророци да сме,няма как да разберем станало ли е :)
Изчакай си датата на М и ако не дойде,действай по канален ред :)
« Отговор #302 -: Ноември 18, 2014, 17:19:50 pm »
То това е ясно, но това, което ме мъчи, е, че не знам дали съм била в овулация (честно казано идея си нямам как се смята) .. И като цяло дали са големи шансовете да има нещо..  :)
*
« Отговор #303 -: Ноември 18, 2014, 18:46:05 pm »
Е,как така "не е свършил в теб"  8O ! Нали искате бебе?
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #304 -: Ноември 18, 2014, 18:49:20 pm »
м по принцип не знаем дали искаме, ама не се и пазим :)  :bori_010: :sbabygirl: :babyboy:
*
« Отговор #305 -: Ноември 18, 2014, 19:36:28 pm »
м по принцип не знаем дали искаме, ама не се и пазим :)  :bori_010: :sbabygirl: :babyboy:
Да не се окаже, че само ти искаш? Моето мнение е, че и двамата партньори трябва да имат желание и да осъзнават каква отговорност поемат като създават нов живот. Това не е кукла, която днес искаш, а утре може да захвърлиш, защото ти е омръзнала!
« Отговор #306 -: Ноември 18, 2014, 20:07:00 pm »
Здравейте!

Преди време имах съмнение, за съжаление ми дойде.. Но сега отново имам подобен проблем и реших пак да поискам съвет. С приятеля ми го правихме няколко пъти без презерватив, като между първия и втория път имахме 5 минутна пауза, в която нито той ходи до банята, нито аз. Последният ми цикъл започна на 26.10 и свърши на 01.11. Правихме го на 08.11, 12.11 и 13.11 по горе написания начин. Сега чакам уж другата седмица да ми дойде.. ама... :) Има ли шанс да е станало нещо, въпреки че той не е срършвал в мен?  :oops: :oops:

Хмм..и моят последен цикъл беше на 26.10 и свърши на 30.10 ...ние от 09.11 до 12.11   много се обичахме и от миналата година ,от както сме почнали не е имало път, който да не свършва в мен половинката :pleasantry: С тестовете за овулация засякох предполагаемия положителен на 9-ти ноември 2014г.,макар че не беше с много наситена втора черта, а по-скоро малко по-бледа от наситения цвят.Не можах да се стърпя ходих и на лекар, взех и тест. Доки каза(бях на преглед на 17.11), че този месец съм имала идеалната предпоставка за забременяване,всички показатели били налице, овулирала съм когато ми беше казал(9-ти ноември, отделила се е яйцеклетката от десния яйчник, и ако имало бременност тъкмо щяла да настъпи загнездванетона оплодената яйцеклетка, и да съм идела като почне да ми закъснява. Но пусти ми мерак - ходих до аптеката днес , взех Престо и се върнах и си го направих - отрицателен и отново се сдухах. Ние миналия месец се сгодихме на 16-ти и уж планирахме първо да имаме сватба, но и детенце много искаме да си имаме. Избързах с Престо, но втория тест в кутийката ще го запазя за другата седмица, когато трябва да ми дойде.
« Последна редакция: Ноември 18, 2014, 20:09:21 pm от vasilevaaa »
*
« Отговор #307 -: Ноември 18, 2014, 20:24:24 pm »
vasilevaaa, ако овулацията ти е била на 9.11 е доста рано за уринарен тест. Мен уринарните ме засякоха на над 1500 единици на кръвният тест. А на този ден на който ти си правила ЧХГ ми беше 32, а на уринарните нямаше и помен от втора черта.
Изчакай поне още няколко дни и не се тревожи.

26.09.2019
« Отговор #308 -: Ноември 18, 2014, 20:29:54 pm »
vasilevaaa, ако овулацията ти е била на 9.11 е доста рано за уринарен тест. Мен уринарните ме засякоха на над 1500 единици на кръвният тест. А на този ден на който ти си правила ЧХГ ми беше 32, а на уринарните нямаше и помен от втора черта.
Изчакай поне още няколко дни и не се тревожи.
yanicka, благодаря! Просто вълнението е на макс, но трябва да се контролирам. До сега и от уринарни и от кръвни все отрицателен резултат съм получавала и като съм нетърпелива сама си причинявам излишни главоболия, знам.
« Отговор #309 -: Ноември 18, 2014, 20:34:48 pm »
Да не се окаже, че само ти искаш? Моето мнение е, че и двамата партньори трябва да имат желание и да осъзнават каква отговорност поемат като създават нов живот. Това не е кукла, която днес искаш, а утре може да захвърлиш, защото ти е омръзнала!

Не, не.. не го искам само аз, просто някак си нещата се случват.. :) Дори днес си говорихме и му споделих, че гърдите адски ме болят  :oops: :oops: В четвъртък така или иначе трябва да ходя на лекар и ще ми пускат кръвни изследвания, надявам се ако има нещо да си покаже.. Зрели хора сме и двамата, разбираме каква отговорност е едно дете.
*
« Отговор #310 -: Ноември 18, 2014, 21:08:58 pm »
Супер. Успех в бебеправенето!
« Отговор #311 -: Ноември 19, 2014, 11:52:35 am »
Здравейте,
Аз съм съвсем нова във форума.До сега с голям интерес го следях и дойде време и да се регистрирам.
Искам да попитам на 23-24 трябва да ми дойде М.Кога според вас да си направя тест,че вече нямам търпение  :)?Относно симптоми мисля че си внушавам повече.Благодаря предварително
*
« Отговор #312 -: Ноември 19, 2014, 12:05:16 pm »
Според мен,не по-рано от една седмица след дата,ако закъснее. В началото на декември.
« Отговор #313 -: Ноември 19, 2014, 12:17:36 pm »
Ех,да ама нямам търпение да разбера какво се случва.Знам,че ако направя тест може да не покаже вярно.Но все пак мисля да пробвам един ден преди М,с мисълта че може да е грешен. :)
От днес започнаха да наболява като пред М,а веднага след О чувствах много странна болка ниско долу и кръста и някакво напрежение около 3 дни ме наболяваше чак се събуждах,дано да е за добро :)
« Последна редакция: Ноември 19, 2014, 13:12:11 pm от Maraya83 »
« Отговор #314 -: Ноември 19, 2014, 17:17:28 pm »
Здравейте! Моят въпрос вероятно ще ви се стори абсурден и глупав, но аз ще си питам.
Ситуацията е следната трябваше да ми дойде на 10, но вече 9 ден ми закъснява, а аз попринцип съм точна като часовник. Наравих си тест за бременност вчера вечерта и излезе отрицателен. Предполагам че няма никакво значение че е вечерта направен тестът. Но въпреки всичко ми е много притеснено, защото ми се спи, имам температура, отпаднало ми е,имам промяна в цвета на урината. Последният ми полов акт беше два дена преди да ми дойде....и това също е фактор който навява на мисълта че е съмнително да е бременнист. Но въпросът ми е да изчакам ли още малко(до края на седмицата) да видя как ще  се развият нещата и ако не идва тогава да ходя на гинеколог или да не чакам. И изобщо мякакъв съвет.
*
« Отговор #315 -: Ноември 19, 2014, 18:08:16 pm »
Здравейте! Моят въпрос вероятно ще ви се стори абсурден и глупав, но аз ще си питам.
Ситуацията е следната трябваше да ми дойде на 10, но вече 9 ден ми закъснява, а аз попринцип съм точна като часовник. Наравих си тест за бременност вчера вечерта и излезе отрицателен. Предполагам че няма никакво значение че е вечерта направен тестът. Но въпреки всичко ми е много притеснено, защото ми се спи, имам температура, отпаднало ми е,имам промяна в цвета на урината. Последният ми полов акт беше два дена преди да ми дойде....и това също е фактор който навява на мисълта че е съмнително да е бременнист. Но въпросът ми е да изчакам ли още малко(до края на седмицата) да видя как ще  се развият нещата и ако не идва тогава да ходя на гинеколог или да не чакам. И изобщо мякакъв съвет.
Здравей, върви в петък на лекар, ако все още нямаш цикъл. Ако има плоден сак ще се види на УЗИ. Успех!
« Отговор #316 -: Ноември 19, 2014, 18:09:40 pm »
може да си имала късна овулация за това да не е отчел теста според мен пробвай с кръвен тест той никога не бърка :) стискам палци  :crossfingers:
*
« Отговор #317 -: Ноември 20, 2014, 08:31:43 am »
Девет дена е сериозно закъснение,което не може да е безпричинно  :wink:. Но,за Бога,правете ги тия уринарни тестове сутрин,с първата урина!!!! Те и без това са толкова "капризни". :lol: Направо си пусни един кръвен и истината ще излезе.Стискаме ти палци,Фелониус!!! :)
« Отговор #318 -: Ноември 20, 2014, 10:21:15 am »
Здравейте, отдавна ви чета, но все не се престрашавам да пиша :)
Ние се опитваме повече от 2 години да си имаме бебче, проблемът е в мен - имам
хашимото, инсулинова резистентност, ясно изразен СПКЯ и никога до този месец не съм засичала О. Та  домашните тестове показаха О. на 10.11, вчера си правих тест sure check, защото нямам търпение  :wink: и той отчете мноооооого бледа втора линия, но след 5тата минута. Даже беше на 30тата минута...Офффф, никога в живота си не бях виждала втора линийка на тест за бременност, пък била тя и толкова бледа и я гледам през 10мин., за да се уверя, че не греша. Теста го направих вчера вечерта и днес сутринта тази мъничка линийка пак си беше там.
Та въпросът ми е, възможно ли е теста да е отчел грешно? Или да е рано?
*
« Отговор #319 -: Ноември 20, 2014, 11:25:30 am »
Здравейте,
Съжалявам че пускам тази тема, притеснена  съм. Последен МЦ 30-10, очакван и изненада за мен , продължи 4 дена, имах 1 ден зацапване преди да ми дойде а именно на 29-10. Не съм имала проблеми тогава, но 16ти ден-14 ноември, целия ден бях със слабо тъмно, кървене - не зацапване, кървене, като за начало на МЦ, помислих си че става дума за овулаторно зацапване, но след това кървенето продължи, тъмно като черно без болки на следващия ден-15 ноември,беше слабо но го имах дори и по превръзката, а вечерта мисля че ми падна съсирек. На следващия ден кървенето беше слабо и премина в менструална кръв. До вечерта спря...