0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #280 -: Ноември 15, 2014, 19:00:39 pm »
Момичета, моля споеделете мнение всички ли тестове за овулация (като марки),които сте ползвали са ви давали задължително тестова линия по-тъмна от контролната при върховия момент? Объркана съм, тъй като бях на преглед на 04.11 на 9-ти ден от последен МЦ и доки ми каза,че в десния яйчник имаме доминантен фоликул 11мм, който се очаква между 4-6 дни да се пукне и да действаме по въпроса с моя приятел, уговорихме се да ида пак идната седмица да ме види. Аз си взех една кутийка О Вю и почнах от 13-я ден (07.11) като докато бях на работа същия ден усетих пробождания ,но  в ляво. Всички дни бяха супер бледи до 09.11 - когато стана малко потъмна, но не по-тъмна от контролната. На следващия ден - отново съвсем бледа втора. Температура се зарекох да меря, но в последно време нещо все се успивах, и на бегом ставайки от сън - баня, тоалет, прическа- оправям се и бягам за работа. Лягам сравнително рано, а сутрин не мога да стана. Иначе поработихме по въпроса тези дни до 11-ти и сега се чудя кога най-рано да правя тест(кръвен) като нямам точна дата на доказана овулация, а само ориентир, или да ида първо на преглед да видим има ли задържан фоликул. Да не би заради това да не ми е отчел теста втора наситена черта.  osi_10 Моите бяха като тези (без последните два, така и не видях наситена черта) - http://prikachi.com/images.php?images/638/7724638K.jpg
*
« Отговор #281 -: Ноември 15, 2014, 20:24:53 pm »
Точно месеца, в който забременях, не видях положителен овю тест. Все беше по-бледа втората черта... Успех :)

La vita è bella
« Отговор #282 -: Ноември 15, 2014, 20:45:51 pm »
Точно месеца, в който забременях, не видях положителен овю тест. Все беше по-бледа втората черта... Успех :)

Дай Боже! Ще ида тази седмица първо на преглед, макар че то няма  да се види все още, дори да има нещо :( А така все си мечтая момента, в който  си направя тест за бременност и той да е с две големи хубави черти, и да се зарадваме вече с половинката на сбъднатата мечта. Да, вярно е, че има хора, които от години опитват, и аз нямам право да се жаля и от сорта, просто съм много развълнувана всеки път щом си помисля,че мечтата ни може да стане реалност.  :P
*
« Отговор #283 -: Ноември 16, 2014, 09:36:38 am »
Честно казано, в периода  , в който ползвахме тестове за овулация,никога не видях ярко изразена втора черта.като гледам твоята на снимките - по-ясно от това едва ли може да се получи. Успех ви желая в бебеправенето  :D. По-добре изчакай закъснение на МЦ и направи тест ,отколкото да ходиш при лекаря си толкова рано.
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #284 -: Ноември 16, 2014, 10:14:25 am »
Момичета,ето ме отново :)
За тези,които не знаят,вече имам 6 годишен син,но правим опити за второ бебче :)
Юни месец,тази година,разбрах че съм бременна,но на 22 Юли радостта ми свърши,когато ме оперираха от извънматочна бременност,извадиха ми лявата тръба.
С днешна дата ситуацията е следната,след операцията имам редовен цикъл на 28 дни,до този месец.
Трябваше да ми дойде Ц на 14.11.,но го няма.Имам напрежение в гърдите,дори болки.Изнервена съм,успокоявам се със сладко,а аз не ям сладко!
През последната седмица два пъти ми се наложи да пия алкохол и двата пъти се отказах,след като след първата глътка ми се догади.А тази сутрин се събудих с гадене,което не е престанало и до този мил момент.
След преживяното ме е страх да си взема тест,а и все още мисля че е рано.
Сори за романа,но вие какво бихте ме посъветвали?
*
« Отговор #285 -: Ноември 16, 2014, 10:29:24 am »
Момичета,ето ме отново :)
За тези,които не знаят,вече имам 6 годишен син,но правим опити за второ бебче :)
Юни месец,тази година,разбрах че съм бременна,но на 22 Юли радостта ми свърши,когато ме оперираха от извънматочна бременност,извадиха ми лявата тръба.
С днешна дата ситуацията е следната,след операцията имам редовен цикъл на 28 дни,до този месец.
Трябваше да ми дойде Ц на 14.11.,но го няма.Имам напрежение в гърдите,дори болки.Изнервена съм,успокоявам се със сладко,а аз не ям сладко!
През последната седмица два пъти ми се наложи да пия алкохол и двата пъти се отказах,след като след първата глътка ми се догади.А тази сутрин се събудих с гадене,което не е престанало и до този мил момент.
След преживяното ме е страх да си взема тест,а и все още мисля че е рано.
Сори за романа,но вие какво бихте ме посъветвали?

Здравей, така или иначе, ако не ти дойде тези дни трябва да си направиш тест. Ако искаш изчакай днес и утре и направи един във вторник. Не може да е сигурно само по симптомите бременна ли си, или не си. Дано този път всичко
е на ред! Успех!
*
« Отговор #286 -: Ноември 16, 2014, 10:31:53 am »
Дани, съжалявам за случилото ти се! Относно въпроса ти:
Имаш 2 варианта - или правиш тест и знаеш какво е положението, или стоиш и чакаш и се терзаеш ..
(ако имаш закъснение все пак, иначе е безсмислено)

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #287 -: Ноември 16, 2014, 10:36:20 am »
Съгласна съм,само че незнам дали теста ще отчете на третия ден от закъснението.Преди винаги съм си правила поне седмица след него.
Очевидно не мога да живея със страха случилото се да не се повтори,но си ме е страх.И вече незнам какво да правя.....
*
« Отговор #288 -: Ноември 16, 2014, 11:06:03 am »
Съгласна съм,само че незнам дали теста ще отчете на третия ден от закъснението.Преди винаги съм си правила поне седмица след него.
Очевидно не мога да живея със страха случилото се да не се повтори,но си ме е страх.И вече незнам какво да правя.....
Здравей, би трябвало да отчете. На мен Престо ми отчете на 10-я ден след ову. Но и
Шуърчек би трябвало вече да отчете. За други марки не мога да коментирам. Още веднъж успех!
*
« Отговор #289 -: Ноември 16, 2014, 11:16:34 am »
Дани86, и според мен би трябвало да отчете, преди теста се опитай да ограничиш течностите за два-три часа, за да има по-голяма концентрация на ЧХГ в урината. Или направи теста утре с първа сутрешна урина.
Късмет и положителен резултат  :D

« Отговор #290 -: Ноември 16, 2014, 12:06:57 pm »
Тогава стискайте палци :)
*
« Отговор #291 -: Ноември 16, 2014, 13:05:17 pm »
« Отговор #292 -: Ноември 16, 2014, 13:07:25 pm »
За съжаление май Ц ми дойде преди малко,имам много слабо кървене,но е ясна работата.Все пак ще изчакам,понеже е розово,не червено,но това е :)
Ще чакаме другия месец :)
« Отговор #293 -: Ноември 16, 2014, 14:03:09 pm »
Мина почти час откакто открих,че съм прокървяла,на превръзката нищо,но на тоалетната хартия имах розавникаво зацапване.Може да ми се смеете,но реших да бръкна малко по навърте във влагалището и на хартията имаше нещо между розаво и кафеникаво зацапване,като че ли е само вагинално.
Вече незнам какво да мисля...
*
« Отговор #294 -: Ноември 16, 2014, 15:26:26 pm »
Мина почти час откакто открих,че съм прокървяла,на превръзката нищо,но на тоалетната хартия имах розавникаво зацапване.Може да ми се смеете,но реших да бръкна малко по навърте във влагалището и на хартията имаше нещо между розаво и кафеникаво зацапване,като че ли е само вагинално.
Вече незнам какво да мисля...
Знам, че нямаш търпение, но изчакай. Не насилвай нещата. Ако е цикъл, ще стане ясно. Може да е само зацапване. Много момичета пишат за такова в началота на бременността. Аз лично не съм имала.
*
« Отговор #295 -: Ноември 16, 2014, 18:39:42 pm »
Привет Василева и Дани86,

Относно тестовете за овулация зависят от много фактори - прием на течности, времето по-което се прави теста и не на последно място всяка жена е индивидуална и произвежда хормона с различен интензитет -оттам и по-бледото или наситено оцветяване. И при мен теста за овулация не показа както пише в листовката, но SureCheck-a после беше с две чертички :)

Относно прицапването и аз съм с такова! Ако си бременна е хубаво да се вземат мерки - прогестерон да ти изпишат. Аз съм вече от няколко дни на такъв и все още имам кафеникаво течение.

Относно теста за бременност - ти си знаеш най-добре! Но рано или късно ще трябва да се изправиш лице в лице с него ;) Не се страхувай и бъди позитивна! Мен лично момичетата във форума ме посъветваха да си направя кръвен и това е най-сигурното!

И аз загубих плода в 9гс преди 6 месеца и се наложи да ми правят аборт! Сега Мечка страх мен не страх и смело напред! Не се тревожи само :)

Стискам ви палци!!!
« Последна редакция: Ноември 16, 2014, 18:43:32 pm от Bella Isabella »
« Отговор #296 -: Ноември 16, 2014, 19:32:11 pm »
За нещастие лелката дойде :)
Ще гледаме към другия месец вече :)
*
« Отговор #297 -: Ноември 18, 2014, 10:00:42 am »
Здравейте,момичета!
Направих си тест за бременност на 10-я ден след предполагаемата ову (Ladytest) и беше с едва забележима втора чертичка,може би ако не я търсех,нямаше да я видя изобщо.Възможно ли е /понеже преди теста не се вгледах добре/ да има очертания за чертичките,които да си стоят бледи и да съм видяла тази линия?
*
« Отговор #298 -: Ноември 18, 2014, 10:20:01 am »
Дани86, стискам палци за следващия път :)

p&e и при мен беше много бледа, даже се беше появила след указаното време, когата теста е невалиден...
Трябва време за да се увеличи количеството на хормона. По принцип трябва да се удвоява на всеки 48-72 часа, така че можеш да го повториш след 2-3 дни :)

Аз бих била позитивна, надежда винаги има, но изчакай до деня на цикъла ти, ако можеш :)
Успех!
*
« Отговор #299 -: Ноември 18, 2014, 10:31:45 am »
Дани86, стискам палци за следващия път :)

p&e и при мен беше много бледа, даже се беше появила след указаното време, когата теста е невалиден...
Трябва време за да се увеличи количеството на хормона. По принцип трябва да се удвоява на всеки 48-72 часа, така че можеш да го повториш след 2-3 дни :)

Аз бих била позитивна, надежда винаги има, но изчакай до деня на цикъла ти, ако можеш :)
Успех!
Благодаря ти,Bella! Наистина ми вдъхна вяра и надежда :)
Ще го повторя идните дни  stork-boy yahoo_17