0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #80 -: Септември 30, 2014, 20:01:52 pm »
Здравейте Момичета Кокичета Желая МНОГО   :bfp:   на всички :)
Миналия месец имах силни надежди ноооо....
Сега имам един въпрос на 07.09 МЦ пристигна - от тогава до сега само ме болят гърдите постоянно (не силно но поносимо).... Надявам се да се е случило чудото... На някой случвало ли се е  8O Мисля да си направа тест към 04.10 пък да видим  :bighug:
П.С Спрях дуфастона този месец (не знам дали може да е от него).
« Последна редакция: Септември 30, 2014, 20:04:28 pm от strawberry_11 »
« Отговор #81 -: Септември 30, 2014, 20:18:42 pm »
мисля че е означава че ти е завишен прогестерона,ама не съм много сигурна.аз също имах такива болки в гърдите в един  от предишните си  цикли.

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
« Отговор #82 -: Октомври 01, 2014, 09:25:43 am »
Чувала съм, че и гаденето може да се дължи на висок прогестерон. Мен също много ме болят гърдите и ми се гади. Правила съм си изследвания на хормона и беше в норма ( малко по-висок от колкото ми се иска, но в норма). Имам въпрос, може ли по някакъв начин без лекарства да влияем на прогестерона?
« Отговор #83 -: Октомври 01, 2014, 10:18:44 am »
Здравейте момичетаа вече съм 3 месец всичко се развива нормално другият месец съм пак на консултации...  :wink: preggo
Здравей, браво. Лека бременност!

Благодаря Катка  :kiss:
*
« Отговор #84 -: Октомври 01, 2014, 10:42:04 am »
Sladuranata, много се радвам, че се включваш в темичката и че всичко е наред при теб :)!
А това е темата на бременните момичета http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50512.0 , при нужда може да пишеш и там, ако имаш някакви въпроси свърани с бременността, раждането, изследвания ....
Желая ти спокойна бременност!  :)

« Отговор #85 -: Октомври 02, 2014, 06:42:09 am »
Добро утро момичета!
Имам едно питане- на 17.09 имах положителен ову тест, след това на 29 и 30 на теста имах мноооооооого бледа втора черта (престо) на 30 .09 кръвният тест беше 1,4 което е много ниса стойност. Но от 30 вечерта започна едно съвсем леко зацапване, вчера също беше слабо кфеникаво цял ден. Тази сутрин още е съвсем слабо кафеникаво. Обикновенно ако  от вечерта ми зацапа на следващия ден запчва нормален цикъл, а днес трябваше да е доста силно. 
Според вас дали има някаква надежда? Може би ако и днес е така слабо утре да пусна още един кръвен тест?
« Отговор #86 -: Октомври 02, 2014, 09:15:26 am »
Ако е слабо пусни още един кръвен и ако искаш направи тест за бременност Шуър чек!
« Отговор #87 -: Октомври 02, 2014, 09:20:09 am »
Момичета и аз съм така, със твърди болезнени гърди и гадене, и се бях замислила, сигурно е от прогестерона, Бяха ми го  изследвали и беше в нормите, но в горната граница. И като си мера БТ си направих извод за това.
« Отговор #88 -: Октомври 02, 2014, 18:34:06 pm »
здравейте пак от мен,
днес пак цял ден ми е кафеникаво зацапването, може би малко по-силно от вчера, но въпреки това доста слабо като за цикъл. Преди около 2 часа направих тест шур чек и на него също има много бледа втора черта.
Доста ми е притеснено, защото нито ми идва циъл ато цикъл, но и не става по-ярка втората черта на теста. А пък и първият ми кръвен тест беше с много ниска стойност.
Дали има някакъв шанс за бременност?
*
« Отговор #89 -: Октомври 02, 2014, 18:43:38 pm »
здравейте пак от мен,
днес пак цял ден ми е кафеникаво зацапването, може би малко по-силно от вчера, но въпреки това доста слабо като за цикъл. Преди около 2 часа направих тест шур чек и на него също има много бледа втора черта.
Доста ми е притеснено, защото нито ми идва циъл ато цикъл, но и не става по-ярка втората черта на теста. А пък и първият ми кръвен тест беше с много ниска стойност.
Здравей, пусни кръвен тест.
*
« Отговор #90 -: Октомври 03, 2014, 08:28:47 am »
Уринарните тестове показват по-точно с първа урина сутрин.По-точни от кръвния ,няма :wink: Успех.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #91 -: Октомври 03, 2014, 08:33:13 am »
А пък и първият ми кръвен тест беше с много ниска стойност.
Съветът ми е да пуснеш втори кръвен тест и ако стойността му е нараснала, можем тихичко да ти честитим.
Стискам палци за хубав резултат! :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #92 -: Октомври 03, 2014, 12:31:25 pm »
Много интересно как с ЧХГ 1.4 показва втора черта на уринарния тест,при условие,че до колкото знам до 5 си е отрицателен кръвен тест,а за да отчете на уринарния стойностите трябва да са доста по-високи.Все пак успех  :bighug: :crossfingers:
« Отговор #93 -: Октомври 03, 2014, 18:26:48 pm »
Ето ме и мен. Днешният кръвен тест е 16,5. Покачили са се стойностите,но ми се струва ниско. Отидох и на преглед-казаха че за сега лигавицата ми е 12мм- това не съм сигурна добре ли е. Изписаха ми дуфастомн 2х1 и но шпа. И каза да чакаме да видим дали ще се засили кървенето и ще приключи или след 10ина дни пак на преглед.
Днес малко е по-силно зацапването, все още е кафяво и само по т.х но е повече от вчера.
Вие какво бихте ме посъветвали? При предишните бременности не съм имала такива преживявания
« Отговор #94 -: Октомври 03, 2014, 18:59:12 pm »
Ето ме и мен. Днешният кръвен тест е 16,5. Покачили са се стойностите,но ми се струва ниско. Отидох и на преглед-казаха че за сега лигавицата ми е 12мм- това не съм сигурна добре ли е. Изписаха ми дуфастомн 2х1 и но шпа. И каза да чакаме да видим дали ще се засили кървенето и ще приключи или след 10ина дни пак на преглед.
Днес малко е по-силно зацапването, все още е кафяво и само по т.х но е повече от вчера.
Вие какво бихте ме посъветвали? При предишните бременности не съм имала такива преживявания
Не искам да те разочаровам,но след 2 загуби в този ранен период като твоя,знам вече че толкова ниско ЧХГ в  комбинация с кафеникаво течение не е на добре.Найстина ти пожелавам при теб всичко да се развие добре,но те съветвам след 2 дни да пуснеш пак кръвен за да се види дали расте и да имаш контрол над нещата,не чакай следващия преглед чак след 10дни.Успех мила!
*
« Отговор #95 -: Октомври 03, 2014, 19:09:04 pm »
Не искам да те разочаровам,но след 2 загуби в този ранен период като твоя,знам вече че толкова ниско ЧХГ в  комбинация с кафеникаво течение не е на добре.Найстина ти пожелавам при теб всичко да се развие добре,но те съветвам след 2 дни да пуснеш пак кръвен за да се види дали расте и да имаш контрол над нещата,не чакай следващия преглед чак след 10дни.Успех мила!
Здравейте, напълно подкрепям мнението на Герита. Освен това внимавай за извънматочна бременност.
« Отговор #96 -: Октомври 03, 2014, 19:40:21 pm »
Забравих да ви кажа че нямам никакви бременни симптоми
*
« Отговор #97 -: Октомври 03, 2014, 19:51:13 pm »
Забравих да ви кажа че нямам никакви бременни симптоми
Това не е задължително. Както казах, внимавай със ситуацията, за да не стане опасна за твоето здраве. Пожелавам ти всичко да се развие добре!
« Отговор #98 -: Октомври 03, 2014, 20:47:46 pm »
Папи желая ти всичко да мине както си трябва  :crossfingers:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #99 -: Октомври 04, 2014, 09:52:29 am »
В понеделник пусни още един кръвен.Напълно подкрепям момичетата!! Стискам силно палци стойностите вече да са адекватни! :)
/www.mamaibebe.com][/url]