0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 8 част
« Отговор #660 -: Декември 23, 2014, 23:22:56 pm »
Аз пожелавам хубави празници на всички и вярвайте в себе си,аз съм голям песимист и не съм видяла нищо хубаво от това.Всичко ще бъде нарред . "Хубавото време идва винаги за този,който умее да чака"
*
« Отговор #661 -: Декември 23, 2014, 23:29:50 pm »
иВи те симптомите са на приливи и отливи не са непрекъснати!При всеки е различно!Гледай да не го мислиш толкова и ти пожелавам весели празници!Дано след празниците да ни зарадваш с хубави новини и да си по-спокоина :)!Весели празници на всички и повече бременни коремчета! :)
*
« Отговор #662 -: Декември 27, 2014, 18:44:33 pm »
Момичета,днес си купих един Шуър Чек и утре сутринта ще го направя.Утре се пада 15 ден от Прегнила и дефакто не знам дали имам закъснение,но ще полудея вече. Стискайте палци,само вие можете да разберете какво ми е....

*
« Отговор #663 -: Декември 27, 2014, 19:40:03 pm »
Момичета,днес си купих един Шуър Чек и утре сутринта ще го направя.Утре се пада 15 ден от Прегнила и дефакто не знам дали имам закъснение,но ще полудея вече. Стискайте палци,само вие можете да разберете какво ми е....
:goodluck: :goodluck: :goodluck:
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #664 -: Декември 27, 2014, 21:02:10 pm »
Успех с тестчето утре! На мен на 25 точно в 24 ч. ми дойде, не  е бил моят месец!

*
« Отговор #665 -: Декември 27, 2014, 21:08:23 pm »
snaPi, късмет  :)

Anika85, успех още в началото на следващата година  :)

Честита Коледа на всички   
С пожелание за много здраве, любов, късмет и сбъдване на съкровените мечти!  :)

*
« Отговор #666 -: Декември 27, 2014, 23:40:42 pm »
Весили празници,нека бъдем здрави и добри хора
*
« Отговор #667 -: Декември 28, 2014, 07:25:54 am »
Тестът е  :bfn1:
Благодаря на всички

« Отговор #668 -: Декември 28, 2014, 16:46:55 pm »
Здравейте,
Ето и нашата история: След 4г чакане и отлични основни изследвания,забременях точно когато най-неочаквах.Резултата обаче беше загуба на сърдечните тонове на плода в края на 11гс.Сега с нови надежди отново 3 месеца по-късно.Имам редовен 29-30 дневен цикъл и регистриран овулация с помоща на тестове последните два месецс на 14 и 15 ден.Днес е 21 ден от цикъла ми и имам целодневни болки от вчера в кръста и ниско в областа на корема.Не усещам повишена чувствителност на гърдите,но тъпите и продължителни болки ме обнадеждават.Бт 37.Въпроса ми мили дами е,според Вас възможно ли е да съм бременна,предвид областта на болежките ми?
« Отговор #669 -: Декември 28, 2014, 16:52:33 pm »
Момичета искам само да добавя,че вчера не издържах и си направих тест.Резултатът беше поредната една черта.
*
« Отговор #670 -: Декември 28, 2014, 17:47:27 pm »
На 20тия ден от цикъла няма как чертите да са две.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #671 -: Декември 28, 2014, 18:32:20 pm »
Принципно го знам това,проблемът беше че имах тест под ръка.Всъщност,конкретния ми въпрос беше дали и според Вас областта на болките ми и дните -съвпадат с датата на имплантация.
*
« Отговор #672 -: Декември 28, 2014, 19:55:22 pm »
Принципно го знам това,проблемът беше че имах тест под ръка.Всъщност,конкретния ми въпрос беше дали и според Вас областта на болките ми и дните -съвпадат с датата на имплантация.
  възможно е,но опитай се да имаш още малко търпение!Съжалявам затова което ти се е случило!
*
« Отговор #673 -: Декември 28, 2014, 20:57:45 pm »
beba18, симптомите не са сигурен признак  :). Има бременности с изявени симптоми и също напълно безсимптомни в началото, както и възможността болки, притърпване, и т.н.  да са следствие от нещо друго .... Има тема:  Да споделим симптомите на ДОКАЗАНА начална бременност (статистическа тема!), прегледай я.  От сърце ти желая това да твоят успешен цикъл  :), но на 21 ден от МЦ е твърде рано, за да отчете тестът. Уринен тест може да направиш около 14 дни след овулация (или изчакай закъснение и тогава),  най-добре с първа сутрешна урина, когато концентрацията на ЧХГ в урината е най-голяма, а ако тестваш през деня - след 2-3 часа въздържане от течности.
Успех в този цикъл  :) и весели празници!

« Отговор #674 -: Декември 28, 2014, 21:09:23 pm »
Прави сте и Ви благодаря за вниманието.Пропуснах да отбележа,че вкусовите ми рецептори са се променили.Това ми се случи рано и при първата бременност затова се замислих и за времевата рамка.Много силно се надявам и го пожелавам и На Вас! А за темичката със симптомите,вече я разгледах преди да пиша тук.
« Отговор #675 -: Януари 03, 2015, 16:09:02 pm »
Дали и аз съм бременна :))

Здравейте момичета , чудех се дали и аз съм бременна след отрицателен тест .Трябваше да ми дойде на 31.12.Имам телесна температура и бт днес е 37.2 .Вчера повръщах днес само ме давеше.
Понеделник ще си пускам кръвен тест но леко побъркване става :)) чета търся ще се опитам да пусна и графиката си БТ. Пия естрофен , дуфастон, утрогестан вагинално 3х2 от него постоянно имам в урината.
Странно но и на мен ми биха прегнил 10 000 и си правих тест престо на 7 ден от предполагаемата дата за овулация но показа отрицателен.

Благодаря
*
« Отговор #676 -: Януари 03, 2015, 16:30:01 pm »
Дали и аз съм бременна :))

Здравейте момичета , чудех се дали и аз съм бременна след отрицателен тест .Трябваше да ми дойде на 31.12.Имам телесна температура и бт днес е 37.2 .Вчера повръщах днес само ме давеше.
Понеделник ще си пускам кръвен тест но леко побъркване става :)) чета търся ще се опитам да пусна и графиката си БТ. Пия естрофен , дуфастон, утрогестан вагинално 3х2 от него постоянно имам в урината.
Странно но и на мен ми биха прегнил 10 000 и си правих тест престо на 7 ден от предполагаемата дата за овулация но показа отрицателен.

Благодаря
Приемаш ли в момента прогестероновите препарати?
« Отговор #677 -: Януари 03, 2015, 18:54:50 pm »
Здравейте ,
kati_vm да утрогестана нали е прогестерон :) вагинално 3 х 2
вземам една шепа хапчета и дуфастон 3х1 естрофен 3х1 2мг  и още доста

Поздрави Благодаря че ми отговари
*
« Отговор #678 -: Януари 03, 2015, 19:32:46 pm »
Здравейте ,
kati_vm да утрогестана нали е прогестерон :) вагинално 3 х 2
вземам една шепа хапчета и дуфастон 3х1 естрофен 3х1 2мг  и още доста

Поздрави Благодаря че ми отговари
Здравей, щом не си спряла дуфастона и утрогестана, имай предвид, че те увеличават БТ и удължават цикъла, макар че ако не си бременна дори и да ги взимаш цикълът ще дойде. Пусни кръвен тест в понеделник. Успех!
« Отговор #679 -: Януари 03, 2015, 19:58:31 pm »
Благодаря
, дано да е  положителен  имам същите симптоми като предната бременност с  разликата ,че тогава ми показа положителен тест на датата на менструацията и ми прокървя  същия ден , а сега нищо дата си мина и положителен тест няма и ПМС няма . Да се представя на бързо , защото съм нова във форума но знам на всички какво ви е .Вече станаха 15г от бебепаравенето  миналата година забременях за първи път , бебо почина в 30г.с инфаркт на плацентата  :balk_145:скоро ще стана на 37 .
Ако съм бременна сега в една и съща година ще съм забременяла  два пъти .