Здравейте,
Извинявам се предварително, но съм нова във форума и по принцип във форумите и не съм сигурна че пиша където трябва. Въпреки това се надявам да намеря дами, с които бих могла да споделя моите терзания. Последният ми цикъл започна на 12 октомври 2014. На 31 Октомври започнаха болки в единия яйчник и леко кафеникаво кървене, което все още продължава (вече 5ти ден). Тъй като оттогава също ме болят и гърдите и прочетох много по темата реших да си направя тест за бременност и той се оказа положителен. Днес си направих и кръвен тест и резултата е 580.400 mU/ml. Ходих при моята гинеколожка и тя каза че този резултат от кръвния тест означава със сигурност бременност, но не се вижда плод нито в матката нито извън нея. А пък и в допълнение наличието на кървене може би значи наличие на неуспешна бременност. Каза след 2 дена да си направя отново кръвен тест и според нея с това кървене и при тази хипотеза може би стойността ще е по-ниска. Лекарката каза да не се притеснявам, защото това било напълно нормално (човек да има неуспешни бременности) и не значело че и в бъдеще ще имам проблеми, но на мен ми стана много мъчно, защото с мъжа ми започнахме опити за бебче и с този положителен резултат много се обнадеждихме и двамата, въпреки кървенето. Ще се радвам ако някой сподели мнение или опит. Благодаря предварително!