Марси, благодаря ти мила!
Всичко е проверявано и е в норма. Моята драма започна от 27 ми година когато ми откриха Пролактином. Тогава почна и ходенето по мъките.
Имах поликистозни яйчници и изобщо изгледите за забременяване изобщо не бяха добри, да не кажа, че ми клатиха глава че е малко вероятно да стане. Тогава битката почна, за да се оправя аз самата. Справих се с пролактинома с лечение трудно с Парлолед, Бромокрептин и накрая Достинекс, който пих близо 7 години, но в последните 4 години без какъвто и да е било резултат и разбира се без цикъл. В даден момент Достинекса просто спря да ми действа. След което почнах да търся други варианти за справяне с проблема и с решението че в крайна сметка ще се борим да оздравея и да имам живо и здраво дете. Минах на класическа хомеопатия. В последните 3 години цикъл редовен, хормони редовни благодарение не на химията, а на класическата хомеопатия и аденома е в редукция - вече се счита за калциран. О е на лице и няма и помен от поликистозни яйчници. Единственото нещо, което остана като възможен проблем е факта, че цикъла откакто се помня и съм го имала е винаги на 21-23 ден, а О на 14-15 ден, понякога се случва 1 в годината да е на 11 ден. Реално време за имплатация няма. И предвид факта, че химията не ми действа много добре това действие с Дуфастона го бяхме оставили като краен вариант. В годините без цикъл са ми правили множество стимулации без какъвто и да е било ефект, напротив беше по-лош от преди стимулацията, затова и се насочих към хомеопатията. Сега мнението и на хомеопат и лекар е, че при положение, че организма ми не е бил подлаган на химия дълго време, може Дуфастона да ми помогне и да се случи чудото. Надявам се да стане! Преди малко се чух с лекуващия си лекар и той е на мнение, че въпреки ниската БТ, ако не ми дойде има шанс да се е случило. Дано!
Марси, извинявай мила, че е толкова дълго, но това е в общи линии моята история. Благодаря ти за подкрепата, за подкрепата.