Имам и скоро открито Хашимото с високи Anti TPO.Пия Л тироксин 50мг,но проблема с омазняването на косата на втория ден и косопада се получи 2 месеца ,след като спрях Ясмин,който пиех в продължение на 8 години с цел единствено контрацепция.Желязото ми е в норма 16,95 при реф.9- 26,хемоглобин 140.Вчера гинеколог ми пусна тези изследвания,както и на 21 ден предстои да правя прогестерон и 17-алфа ОН прогестерон и 4-андростендион.Когато сама си пуснах ТСХ за пръв път мес,05/2016 г.ТСХ ми беше 5,90 ,но тогава нямах никакъв косопад.Притесних се ,че съм си докарала проблеми с тези противозачатъчни и ги спрях.Спирайки ги, ми се появиха пъпки около врата и гърба и раменете ,косата ми се омазняваше бързо и почна косопад.Явно проблема при мен е смесен ,но така и не мога да намеря решение към момента,затова и реших да пусна и половите хормони.Преди месец ТСХ ми беше 3,00..От юли до сега съм пила Омега 3,Б комплекс с биотин ,желязо 18 мкг като хран.добавка ,а от половин месец включих и вит. Д-1000 ед.Вчера бях на дерматолог,който ми предписа и Цистифан таблетки и лосион.Извинявам се за дългия пост,но наистина ми е доста притеснено и затова обясних цялата ситуация,понеже тук пишещите са доста по-компетентни от повечето ендокринолози.