Здравейте, момичета!
Понеже виждам, че обсъждате ЯР и аз да се включа. Аз също съм с ИЯР. ФСХ си ми е в норма (поне когато сме го изследвали), но АМХ е изключително нисък. Доколкото ми е известно, той има отношение към антралните фоликули в началото на всеки цикъл. И тъй като при ИЯР те са силно редуцирани, оттам падат и неговите стойности. Смята се, че има отношение и към качеството на яйцеклетките. Аз съм с доминантен фоликул всеки месец, но какво има в него, Божа работа. Факт е, че повече от година целенасочени опити резултат няма. Аз си имам и придружаваща диагноза (ЛУФ), но пък сме успявали да пукнем фоликули и пак нищо. makiyaki, при повечето жени не се отразява на цикъла, но при мен има индикация - много по-оскъден ми е от преди и като дни се поскъси. А и при ановулоторните цикли няма овулация, но има кървене, така че цикълът не означава безпроблемен шанс за забременяване. Според лекарката ми спонтанно забременяване все пак е възможно, но имайки предвид, че се засяга качеството на яйцеклетките, предполагам успехът все пак се затруднява. rosss, при мен ЛХ:ФСХ беше 1:1,5, но резултатите от тези хормони ми ги коментира репродуктивния ми лекар, а не ендокринолога (с Хипотиреоидизъм съм).
Успех, момичета!