момичета извинявам се за спама. Много благодаря на всички. Писах много съобщения и после г трих, за д не разводнявам темата.
моят проблем идва от това, че живея в Германия, но там нямам усещането, че съм в добри ръце.
не искат да ме изследват , освен ако наистина не виждат проблем.
май месец отидох за инсулинова резистентност и щитовидна жлеза като се наложи да лъжа, че ги имам тези проблеми по принцип.
Там никога не ми дават изследванията на мен, те отиват в лабораторията при лекаря и аз нямам достъп.
Тогава ми пуснаха пълна кръвна картина, всички показатели бяха добри.
Направиха ми инсулинова резистентност. Думите на лекарка, която е ендокринолог, но специалист по диабет, а не по репродукция, бяха следните:
имате сравнително висока кръвна захар нагладно, но после при подаването на глюкоза (нали се пие там нещо) панкреасът секретира инсулин достатъчно и изчиства глюкозата, спадам до хипогликемия. Май има свръхсекреция на инсулин, но не мога да кажа. Нейните думи бяха, че всичко е наред засега. Да се храня правилно, да спортувам и да поддържам стабилно тегло и нямало проблем. Но явно има нещо, макар в начални фази, щом се стига до свръхсекреция на инсулин и хипогликемия.
За ТХС отново--тогава той ми беше 2.64 и всичко ми било супер, нямало проблеми. Тук в Цибалаб даже 2.9-3 ми излиза.
При гинеколог пак: за какво ще изследваме, вие имате редовен цикъл, значи няма проблем.
Микробиология--там аз съм с течения и какво ли не, но пак нито кандида, нито бактериоза, нито трихомони не ми откриха, даже за сифилис ме изследваха
. цитонамазка = 1 степен - това тук г вярвам, защото винаги съм с такава степен.
Заради това за мен единственият шанс е тук да се изследвам и тук да забременявам. Там просто има достъп до селски лекари.