Точно така, Логест е естрогенов препарат, аз съм го пила също. Напълно е възможно от него да са тези нива на ЛХ. Естрадиолът е доста височък, обикновено е признак за задържан фоликул, но при прием на противозачатъчни това е малко вероятно, макар и да не е невъзможно, на мен ми се е случвало. Вероятно имаш СПКЯ, правя този извод от казаното от теб - нередовен цикъл. Според мен, тези изслведвания не са коректни, тъй като в предходния цикъл си приемала хормонален препарат и стойностите са компрометирани от това. Добре е да изчакаш поне още един цикъл да мине, без да пиеш противозачатъчни, за да повториш изследванията.
Sunita_30, ФСХ е два пъти и повече по-висок от ЛХ, което по принцип може да е индикация за проблеми с яйчниковия резверв. Пила ли си някакви хормонални препарати скоро? На колко си години /извинявай за нетактичния въпрос, не питам от любопитство, важно е за нивата на ФСХ/?
Съветвам те да посетиш специалист по репродуктивна медицина и да направите допълнителни изследвания за оценка на резерва.
Успех, момичета!