Е това имах предвид, нашата е Лего, не струва милиони
Купих я от немския ибей на намаленията. Под инвестиция имах предвид хубава раница, а не скъпа непременно
за да няма повече недоразумения, мисля че трябва да уточня. в Бг тези 3-4 марки които предлагат добри, анатомични, леки и здрави раница са безбожно скъпи, струват по 200 и нагоре лева. Аз лично не бих дала никога толкова пари за раница, затова казвам, че е по-добре от по-раничко да се оглеждате по сайтове и разпродажби, за да купите хубава раница на добра цена. Това беше целта на включването ми
Защото както и сия е писала, тези раници са пълен комплект - пълен несесер, помощна раничка за маратонки или анцунг, бутилка за вода, кутия за храна, която аз лично използвах цяла година, защото си иманещо като хладилно джобче, т.е. облицовано е отвътре и си е точно за кутията. И това удоволствие, ако не се лъжа ми излезе някъде към 100-на лв. А сега както казах купих херлитц за Ели, която струваше 38 евро, със същия комплект, само без бутилка за вода, която така или иначе рядко използвахме, слагах такива за еднократна употреба.