lili2011, по това което чета за глутена напоследък, той си е подходящ за деца след 6м - просто или ще направи реакция или не. Стискам палци да не сте имали проблеми
Момичета, аз съм се хванала да си направя малко "заготовки", че някои дни направо издишам да смогна с пюретата и искам да имам резерва
Почнала съм едно количество моркови - правя ги на пара в уреда, пасирам веднага и вряло го наливам в бурканчета и затварям. Въпросът ми е след като изстине в хладилника или във фризера да го съхранявам за по-дълго време става въпрос
Преди няколко дни влязох в Карфур и да кажа, че там има от чисто местните пюрета (по-напред в темата се обсъждаше къде ги има). На мен още не ми е дошло ред за тях, но т.к. и аз не ги бях срещала другаде се запасих с пиле, пуйка и телешко
При нас захранването върви добре. Започнах да измествам и следобедното хранене (16-16:30ч) с плодово пюре. Още не съм му дала плодова каша, нещо все като им зачета съдържанието и се разколебавам, ама сигурно ще е скоро, че някак ми се струва че само с плод няма да се наяде та да удържи чак до вечерята в 20ч
Иначе в 12:30-13ч яде зеленчуци и добре си хапва. Само картофа още го отказва, дори и в малко количество с тиква или броколи (и двете много ги хареса в други комбинации), но съм взела един сладък картоф - дано поне него хареса