Mousyt, ако питаш за царевицата на зърна, количеството колкото другите храни 2-3 лъжички за начало пюрирана царевица, добре е да е претриеш през цедка за да махнеш люспите. Мое мнение е , че е малко рано за царевица. Аз захраних от пюре и то доста по-късно. Другия вариант е царевична каша.
Можеш и малко повече да даваш като количество, но все пак зависи как наддава малкия. Аз по принцип до сега все изчаквам консултациите, според кантара преценявам. Когато ми е на горна граница задържам количеството. Тъкмо тези дни мислех по този въпрос за количеството. Предния месец Нора беше качила малко под 400гр, което пак е доста и малко повече от месец задържах количеството, но за за същия период й се промени значително физическата активност, та утре сме на консултация и да видим, ще реша след като видя цифрата на кантара.
Копривата не я кльопаме, втори опит - тц, 2/3 хапна, но без желани, нарая се плезеше с манджата върху езика, но рев поне няма. Ще пробам все пак още един път с по-ароматен зеленчук.