Дааа, тези контейнери ги въртя непрекъснато, заедно с едни на Томи типи, много полезни.
Mousyt, не знам за колко време ще си там. За няколко дни бих прекратила захранването и бих взела готови пюрета от храни, които вече съм дала. Отделно си мисля, че все ще има някой морков, картоф и подобни, както тенджерка и вода, та гладно детето няма да остане, нали все пак не отивате в гората. За след обед пак така - взимаш 2-3 каши, които си давала и редуваш. Ако на местна почва ти попадне нещо подходящо/ядено, разнообразяваш. Има пюрета, които са плод и още нещо - овесени ядки, елда и подобни, които са подходящи за следобедна закуска. Има повече от месец до тогава имаш време да се ориентираш и спрямо това, което вече си дала, избора то ще е по-голям.
Много майки захранват с готови пюрета, вкл. и аз, щото юни месец от къде тиква примерно или пащърнак.
Естествено, че е по-добре прясно приготвена храна, но и пюретата стават, не са вреди, нито отровни, все пак там има доста сериозен контрол , а да не говорим западняците дали са като нас всеки ден да готвят.