mimi26 теорията е хубаво нещо, най-малкото защото представя идеален случай. В живота е малко по-различно. Докато не ти дойде до главата, няма как да си сигурна какво точно ще направиш. Вярвате или не, аз вчера давах супа със спринцовка. вече съм в пълна безизходица с Явор, но трябва да започне пак да се харни нормално, защото имунната му система отслабва. Трета седмица не може да се възстанови от заболяване, 2 седмици пие антибиотик. Мислех си, че ако мина през бариерата на отказа, и усети хубавия вкус, може да реши да хапне. Нищо не се получи, абсолютно отказа, почна да плюе. Кошмар. естествено, че ще го гоня. В случая е заложено на карта здравето му. Между доброто възпитание и здравето, ще избера второто.
Хейли, дали ще наддава от кашата или не, зависи от самото дете. Дъщеря ми ядеше само 2 пъти седмично каша, но наддаваше доста добре, синът ми ядеше всеки ден и грам не качваше. Оризът и елдата са еднакво подходящи за първа каша. Аз съм ги въвеждала в готов вид, на каша, иначе не знам с люспите как ще го приеме детето, особено елдата. тя се вари доста дълго и т.н.