Стоека, темата е за въпроси, отговори, идеи и съвети. Никой, никого, никакъв не изкарва. Това са просто мнения, кое е по-добре -да си мълчим когато мислим различно? Аз пък се радвам на различно мнение от моето, с аргументи, защото не се приемам за безгрешна. Така, че, това с "некадърната" майка е в твоята глава, но не в моята, предполагам и на пишещите по темата. То по-добре да не си казва човек мнението, щото винаги някой за нещо може да се обиди. Картоф, тиква, тиквичка, морков, броколи, ориз (в пюре или каша), жълтък (макар и трохи), ябълка - ако правилно съм чела тези до тук са осем. Месото на мен ми се видя в повече, а ти не сподели из начало, че се налага поради здравословен проблем, обсъден с неонатолога, тогава нещата коренно се променят от към коментари, чесали сме си езиците значи.
Мешко, не съм захранвала с проста математика - колкото яде първи и втори ден, изхвърлях после, трети няма. Аз съм на принципа -по добре изхвърлена храна в коша отколкото в стомаха, в световен мащаб, глад недостиг на храни и прочие не е добре този начин на мислене, мразя, ужасно мразя да хвърлям храна, с което много се съобразявам и внимавам, но в захранването на детето ми това правило не важи.