И двамата лекари ми правят забележка, че не давам месо и каша. Затова като навърши 7 месеца започнах оризовата каша. Тя досега я захранена с картоф, тиква, морков, тиквички, пащърнак, броколи и ябълка. Като последните три е яла колкото да опита. Тя и не яде големи количества, нищо не й харесва, а все нещо трябва да яде. Само на Бебивота хареса тиквички с ориз.
Не знам какво да правя, ако трябваше да слушам лекарите, вечр и попара да съм дала. Оризовата каша се яде точмо три лъжички. Давам през ден, защото не иска. Жълтък съм дала само два пъти и то трохички, по-малко от една осма от жълтъка.
Даже съм решила да започвам само мляко, така и така отварям бурканче, хапва лъжичката две, иска си млякото. На другия ден ако дам пак също пюре не ще, стиска уста. Трябва да е различно напълно от предходното.
Т.е не може тиква и картоф, а после морков и картоф. Може само морков. Яде основно тиква, картоф и морков. Два пъти тиквичките с ориз, това от седмица го открих.
Дадох пуешкото на Хип, само месо. Една кафяна лъжичка без връх в едно пюре тиква 125 гр. от което се изпдя по малко от една четвърт, т. Е. дали е имало и грам пуешко незмсм.