Хейли, ужасно много неща си въвела за 2 седмици. Като се има предвид, че 1 храна първоначално се въвежда за около 5 дни....После е хубаво да има 2 дни почивка между 2 храни. Според мен давай онова, което е харесало най-много детенцето и добавяй вътре по 2 лъживки от нов зеленчук. Ако се приеме добре, на следващия ден дай по-голямо количество от новия зеленчук и така. Няма закъде да се бърза.
Никога не съм правила паузи, повече от 3 дни съм въвеждала само първата храна и то защото имах очакване да достигне 60мл преди да дам втора, в последствие се отказах и захраних с ново.
Хейли, спанак нали по 1-2л го добавяш смесено с другите храни? Аз бих продължила със същото количество щом не се харесва. Все пак трябва да мине от реда си и да знаеш, че няма алергия към него. Въведи ориз примерно ако предпочиташ да е друга храна, той е почти безвкусен
с АМ може и да се хареса, то нали е познато вече
Съхранението във фризера най-добре да е в пластмасови контейнерчета или както
Смайл беше показала по-назад - варила, пюрирала, замразила във формички и после може в пликове с цип, както тези за кърма, аз дори и тях съм използвала, защото кърма почти не замразявах. В стъклени бурканчета, не че не е възможно, но ако се препълнят се пукат или трябваше да се замразят с хлабави капачки ли?!