Здравейте момичета!
Не мога да стигна да се запиша
При нас захранването върви добре според мен. Досега всичко си изяжда и то доста примерно. Проблем е само когато си е кисел като цяло, но със самото хранене проблем нямам. Искам да ви попитам ако съм въвела ябълка, то ако дам ябълкова плодова каша като нова храна ли се брои, предвид че е смяна само на формата
Знам, че в кашата няма само ябълки - прочетох съдържанието, има оризови стърготини и царевично нишесте, ама и тях е опитвал... Иначе аз съм възмутена от плодовите каши. Днес пробвах тази именно ябълковата на Humana и то хубаво пише че има глюкоза и фруктоза, ама са попрекалили - ами че то ставаше за лепило като го пипнеш
Иначе от една страна се тревожа дали му стига, от друга той яде до разполагаемост и ме е страх да не го уча да преяжда и да му раздуя стомахчето - с две думи, угодия няма! Не знам защо готовите пюренца са по 125гр, като на него не му стига - ако ще яде навън например нещо готово, то вероятно ще трябва да отворя и едно плодово за десерт или знам ли
(само си разсъждавам...).
Чудя се дали да не му дам месо вече. Така като гледам след седми месец може, пък при него ще е от полза за хемоглобина, ама все отлагам. Сега съм на вълна плодове - дотук ябълката и крушата се одобряват много - даже ако се забавя с лъжицата и започва да зее с уста насреща и да ме гледа с едни ококорени очички
Мисля да дам банан като следващо...
beata, и аз съм срещала подобна информация, но тук пък момичетата май по-късно въвеждат, аз още не съм решила