Защо ще въвеждаш толкова дълго време дни храна?Аз правех така в началото три дни каша и после почивка, след това три дни каша с тиква и почивка един ден, после три дни тиква с картоф и почивка един ден.И така докато не въведох няколко зеленчука.След това вкарах първото месо, аз започнах с пилешко.и него три дни с любим зеленчук и почивка.Накрая спрях почивките и заместих изцяло, като аз съм заместила доста бавно в сравнение с доста майки.
Глутена въведох самостоятелно, дадох го сутринта в 10 часа, пак под формата на каша овесена обаче.Дадох го в този час, защото исках да съм будна в светлата част на деня ако направи някаква реакция.Пак три дни го въвеждах.
От днес съм решила да заместя след обедното хранене с каша плюс плод.Като като давам нов плод, зеленчук или месо, въвеждам само него пак три дни, после един ден познати храни и после може нов елемент.
Дано си ме разбрала.
Аз имам въведени малко неща - оризова и овесена каша, от месото пилешко и заешко, сега съм и взела пуешко да и въведа, от зеленчуците тиква, картоф, карфиол, тиквички, червена чушка, морков и от плодовете само круша.
Аз имам въпрос под каква форма сте давали лук, домати?Гледам в купешките пюрета ги има тези зеленчуци, а аз се чудя как да ги дам и кога.