Благодаря ти за думите, Маги!
Просто исках да споделя емоциите си. Много ми се събраха. Напрежението е не само в мен , но и около мен. Особено у роднините на партньора ми, които гледат на мен като на безполезно същество, което не може и едно дете да роди. Свекърва ми е човек, който не разбира за какво става въпрос. Когато й обяснявах, че сина й има проблем, тя ми отговаряше, че много хора си били осиновявали деца и след това си раждали свои. Как се зачева дете с такава морфология? Тя дори не осъзнава какво й говоря.Сега, когато не успяхме, така и не съм разговаряла с нея, защото не ми се слушат поредните упреци и предложения.
За мен , а и предполагам и за другите момичета, това е една голяма част от проблема- напрежението, което идва от очакванията и надеждите на близките ни. Чувствам, че съм ги разочаровала. Партньора ми не взема отношение по въпроса за майка си, защото тя е от хората, които си знаят тяхната истина и се смятат за прави във всичко.
Както и да е. Аз съм горда със себе си, че преминах през това, че опитах и че имам сили да опитам отново.
Още веднъж благодаря, че ви има момичета. Тук откривам много полезна информация и се радвач, че послушах съвета да се включа сред вас!