И аз задължително правя списъци предварително -за всеки поотделно. Лошото на багажа е, че за 2 дни и за 2 седмици е все един и същ, предвид всички неща, които трябва да носиш, когато пътуваш с бебе или малко дете. На първото пътуване с Мия преди 8 години, носихме дори и ваничка. Мястото, където отивахме изобщо не беше пригодено да изкъпеш бебе, а тя още не седеше, така че никакъв лиген нямаше да свърши работа. Няма да забравя и ужаса, който изживях тогава с търсенето на адаптирано мляко. Уж бях преценила, че ще ни стигне количеството, което взех, но тя почна изведнъж да хапва повече. Ами никой в този град не беше чувал за Аптамил -това преди 8 години, сега в същия този град на улицата, на която се намира къщата, има прекрасно зареден магазин за бебешки неща. Много се развиха нещата, но преди 8 години си беше кошмар. Но и сега винаги нося бебешките храни от София. така ми е по-спокойно. Сега при последното ни пътуване с двамата, въпреки че отивахме на ол инклузив, за Явор носех всички видове храни, пасатор, съдове за затопляне на вода, храна, термос и какво ли още не. Просто няма начин. Но като свикнеш, не е толкова страшно:))