Здравйте,отново ще имам за какво да пиша в този форум.
Ще ви бъда благодарна,ако някоя от вас е наясно с нещата и ме ориентира за най-изгодния финансов вариянт за моето положение.
Ето я и ситуацията:
След дълги години борба със стерилитет накрая успях и сега се гледаме с малчо.
Водя се по майчинство втора година(в отпуск за отглеждане на дете до навършване на 2 години)Т.е. до 27.01.2016г.
Работодателят ми ме осигурява на 1200 лв.Първата година беше доста добре. А сега знаете-340 лв.
В нашия район местата в яслите и ОДЗ-етата са кът и по всичко личи,че дори и догодина шанса е нищожен,няма и на кой да разчитам.
Мислех да устискам тази година да се гледаме и другата да намеря жена срещу заплащане да ми гледа детето,а аз да се върна на работа.Че както повечето семейства и моето е с кредит.
С тези думи описах в общи линии положението си до скоро.
Имах замразени ембриони и в началото на този месец направих ембриотрансфер с единствения оцелял от 6 ембрион с много лошо качество и лоши прогнози за пологителен тест,но в крайна сметка теста е положителен.
По калкулаторите във форумите за термин излиза,че майчинството ще ми се застъпи.
Една позната ме уверява,че най-добрия вариянт бил да се върна на работа,и да съм в болничен,както и предишната си бременност бях.
Въпросът ми е дали това е така?И как трябва да се случат нещата?Какво би станало,ако загубя бременността си.Ще има ли и какви последствия.Абсолютно нищо не ми е ясно и трудно се ориентирам.Моля ако някоя от вас има желание да ми обясни да го направи по възможно най-фасулския начин,за да мога да разбера.Извинявам се за невежеството си.
Благодаря предварително.