0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета можете ли да ми дадете повече информация за д-р Цветков
Veli36, благодаря ти много. Снощи течението спря просто така, никакви признаци на бременност не усещам, но и кървене няма, затова може да има някакъв шанс  едничкото поне да е там.. Така и не успях да се свържа с д-р Шефкетова, поне за насоки някакви.... има още два дни и така или иначе ще стане  ясно. Благодаря ви за насърчителните думи, страхотни сте!
*
Ана Мария, стискам палци! Успех! За такива състояния мисля спешният телефон е по-подходящ.

Аз да ви питам: като дойде ДЕНЯТ за теста ( :D ) как процедирате? Сутринта за кръв в клиниката и после какво? Резултата он-лайн ли го гледате или? Дано не ви се стори прекалено тъп въпросът ми.  :D
Иначе при мен нещата са спокойни, в смисъл, че подуването на корема отшумя, болки в яйчниците нямам (много леки придърпвания, които нямат нищо общо с предишните болки), гърдите спряха да ме болят (аз си го обяснявам, че е от Достинекса - пия по половин хапче от 23.04, дали е така нямам представа). Имам си някакви неразположения, ноооо нищо категорично. Днес ми е 8-ми ден ако броим и денят на трансфера. Половината мина.  :D
Успех на всички!
Miriam, а защо в клиниката? Тестът можеш да го направиш във всяка лаборатория. и при + и при - резултат се обаждам на спешния и те или ти обясняват как да спреш хапчетата или ако  е + ( стискам ти палци за това)  ти казват да запишеш час за след 10 дни.
*
ili-mili, благодаря ти! Толкова съм се ошашкала, че не се сетих за този вариант. :) Така ще направя май.  :D
Miriam, всичко ще бъде наред.... Еуфорията е голяма, шаша е пълен, абсолютно разбираемо... Пожелавам + резултат и най-красивата усмивка на света нека е твоята :)
Прегръдки и успех....
ПС: А какъв е този спешен телефон, нещо за първи път чувам за това?
Някой има ли информация, ако падне само един от ембрионите как се случва с това и какво се случва с цикъла при неуспешен опит.... При мен спря течението, продължавам с лекарствата и не знам какъв тест да направя - уринарен или кръвен :(
Кръвен, моля, при това днес. Никакви уринни!!!
*
Ана Мария, кръвен тест е за предпочитане. Спешния телефон доколкото знам го има на сайта.
При мен положението е следното: от вчера след обяд оскъдно  зацапване.През нощта и днес се усили. Сутринта се изстреляхме за кръвен тест. Резултат - 24.76 на 9-ти ден. Говорих сакушерката, тъй като д-р Шефкетова днес я няма, а заместникъс и все още не беше дошъл. Тя каза, да пия Утрогестана, да спра вече Достинекса и при нужда - Но шпа. Аз засега нямам болки. Тест- в понеделник да проследим чхг как нараства. Каза ми и да не ходя на работа - да лежа. Честно казано ми беше много притеснено, но като видях положителния тест се поуспокоих. Това са новините засега от мен. Надявам се в понеделник да ви зарадвам, а дотогава ще чакам вие да ме зарадвате с положителни тестове. :)
*
Хм, Мириамр 24.76 ЧХГ на 9ти ден не звучи никак лошо. :D :DСтискам тихичко палци и тихичко ти прошепвам-Честито!! :D Ще късаш още нерви до понеделник,но се надяваме да е за хубаво!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Здравейте,момичета!Нова съм тук и имам нужда от вашия съвет.Благодаря ви предварително.Пациентка съм на Д-р Шефкетова.Правихме един спонтанен цикъл,но яйцеклетката не се развиваше правилно.На следващият месец фоликулът не нарастваше и тя каза че най-добре да не правим нищо този месец да чакам да ми доиде и да отида на 2-3 ден за лека стимулация.Днес обаче ми е 38 ден и още не ми е дошло и се чудя какво да правя да пия ли нещо да ходя ли до клиниката?някой имал ли е такав проблем?незная и на кои телефон да се свържа с нея?знам че ще работи до 15-ти и ме е страх че няма да може да продължим
Здравейте,момичета!Нова съм тук и имам нужда от вашия съвет.Благодаря ви предварително.Пациентка съм на Д-р Шефкетова.Правихме един спонтанен цикъл,но яйцеклетката не се развиваше правилно.На следващият месец фоликулът не нарастваше и тя каза че най-добре да не правим нищо този месец да чакам да ми доиде и да отида на 2-3 ден за лека стимулация.Днес обаче ми е 38 ден и още не ми е дошло и се чудя какво да правя да пия ли нещо да ходя ли до клиниката?някой имал ли е такав проблем?незная и на кои телефон да се свържа с нея?знам че ще работи до 15-ти и ме е страх че няма да може да продължим

Винаги го има момента с разбутването на цикъла,колкото и редовен да е бил...
Когато има стимулация също се отразява на цикъла.Аз предишния месец след стимулация имах пропуск на цял един цикъл,предизвикахме го накрая с медикамент,но всичко беше след преценката на лекарката ми.
Мой съвет е да не пиеш нищо на своя глава,а да се свържеш непременно с лекарката си за да прецени какво да предприеме.
Ако все пак се наложи заради отсъствието на лекарката си да пропуснете този месец и да не можете да продължите,не се отчайвай,зареди се с нови сили и кураж и изчакай момента в който вече ще е възможно да продължите.

аз също бях така разбута ми се цикъла и нямах менструация повече от два месеца, предизвикахме го с дуфастон, но ходих до клиниката на преглед. след стимулацията на естествен цикъл ми се разбъркаха и хормоните и имам мн често задържани или кистозни фоликули, които също влияят на цикъла
*
Здравейт, за съжаление нашият опит приключи: днес, 48 часа след предишния кръвен тест, чхг е 32 (и нещо). Беше около 25 предния път. То и не очаквах да е иначе, защото цикълът си ми дойде с пълна сила. Разбира се утре ще се консултирам с д-ра. Няма  какво да ви занимавам - повечето (за съжаление) сте изпитали това чувство на загуба...Молбата ми е да ме насочите към информиция/тема за ЗЕТ в клиниката. Имаме 2 ембриончета и ако е рекъл Бог - в тях ни е надеждата. Искрено пожелавам на всички борещи се успех!
« Последна редакция: Май 10, 2015, 09:32:19 am от Miriam »
*
Miriam, много съжалявам! Принципно замразеният трансфер е с добри резултати, много по-спокойно може да се направи подготовка на лигавицата. Дано да е успешен при теб!
Има теми, в които е коментиран ЗЕТ, предполагам ще намериш полезна информиция, включително мнения за клиниката:
ЕТ на "снежковци"
Трансфер на замразени ембриони
Мами на бебчета от замразени ембриони, включете се и споделене своите истории!

*
 Marsi, благодаря ти за окуражителните думи! Благодаря и за линковете! Целувки за твоите принцеси! :D
благодаря ви момичета за отговорите.не ми се е случвало никога да имам толкова голямо закъснение.А и при мен не е имало никаква стимулация.започнах да си мисля даже че може да съм бременна,направих вчера тест,но се оказа отрицателен..толкова много ми се иска вече,но явно си е закъснение просто
*
Не исках да спиме темата, нш не откривам никъде цени ни ЗЕТ в клиниката. Имам една брошурка с цени, на която пише 600лв. Всичко ли включват обаче? Ако са ми слагали РВМС при "свежия" трансфер, дали има вероятност пак да ме накарас да го правя/плащам? Искат ли вирусология и за двамата пиртньори? Искам да се ориентирам колко парички трябза горе-долу да съберем. Благодаря предварително!
Не исках да спиме темата, нш не откривам никъде цени ни ЗЕТ в клиниката. Имам една брошурка с цени, на която пише 600лв. Всичко ли включват обаче? Ако са ми слагали РВМС при "свежия" трансфер, дали има вероятност пак да ме накарас да го правя/плащам? Искат ли вирусология и за двамата пиртньори? Искам да се ориентирам колко парички трябза горе-долу да съберем. Благодаря предварително!

Възможно е отново да ти препоръчат PBMC, т.е. ще се наложи да го плащаш. Вирусология не се изисква за трансфер, доколкото си спомням, а само за пункция. Поне за мъжа със сигурност не е необходим (ако няма да дава материал и не решите да направите смесен - свеж+замразен ЕТ; тогава ще искат и за двамата изследванията). Има и такса размразяване, предвиди и нея (300 лв.).
*
Miriam, последният ми трансфер в края на февруари беше само ЗЕТ. Вирусология не сме пускали. В деня на трансфера платих 600лв. размразяване + трансфер.
Преди това правих подготовка на лигавицата с Еротон и други лекарства, тяхното плащане си беше отделно, плюс РВМС преди трансфера (250лв.).