0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    twiti2

  • *
  • 7
  • "Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя
Момичета, малко е рано, но може ли някой да ми каже как почиват по време на коледните и новогодишни празници лекарите в клиниката и декември до кога се правят трансфери?
*
Здравейте момичета!
Бих искала да попитам - час за СГ трябва ли да си взема, или направо да отиваме?
Трябва да си запишете час за СГ
*
Много ви благодаря на всички, дано в най-скоро време и тези които вървят по този тежък път да видят тези дългоочаквани  :bfp:
Здравейте, момичета!
От написаното до тук разбрах, че час за първичен преглед при д-р Шефкетова записват за след около 2 месеца. Може ли да ми кажете ориентировъчно колко време се чака за д-р Персенска?
Аз чаках около година  :(
tsvety_t, благодаря за отговора!
Надявах се, че чакането за нея ще е 5-6 месеца :(
« Последна редакция: Ноември 03, 2014, 16:56:59 pm от Августина »
Аз се записах през сепрември 2013, дадоха ми час за Юни 2014. В края на март обаче ми се обадиха, че имат възможност да ме вземат веднага. Явно извадих някакъв огромен късмет, та напрактика чаках 7 месеца. Аз за др. Шефкетова съм чувала само добри отзиви. Зависи на колко години си, но според мен след 30 вече всеки месец е загуба на ценно време и чакането не е препоръчително. Успех.
И аз чаках година за Персенска
Благодаря ви момичета! :bighug:
Аз имам клиника, но ми се иска да чуя и второ мнение.
Желая на всички ви успех!  :crossfingers:
*
Августина, най-добре звънни на телефоните на к-ката и попитай как е в момента. Както и slanceto2 е писала, понякога правят актуализация на графика и може да има по-скорошни часове.

Някъде преди месец и половина питах за първичен преглед за моя близка и ми казаха, че до началото на ноември няма да записват, а през ноември ще излезе новият график
от началото на следващата година, за всички лекари.
Така че не знам с точност как е в момента, най-добре да звъннеш в клиниката. Ако не успееш да се свържеш, аз мога да попитам, следващата седмица в сряда съм на преглед, пиши ми на лични.
« Последна редакция: Ноември 04, 2014, 12:52:14 pm от marsi »

*
Августина, така стана, че днес отидох до клиниката за един болничен и попитах. Записването за първичен преглед вече става с попълване на въпросник през сайта на клиниката http://www.nadezdahospital.info/ ,
след което те връщат обаждане с информация при кои лекари и за кога има възможност за преглед.
« Последна редакция: Ноември 04, 2014, 21:42:44 pm от marsi »

*
здравейте момичета,успях да си запиша час при доктор Персенска на 16 януари наистина голям късмет за мен,ще кандидатсвам във фонда за ин витро , тепърва ми предстои срещата с нея и ми е голяма надежда,кажете ми нещо за нея моля благодаря предварително! успех на всички
   <a href="http://www.mamaibebe.com"><img src="http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/165249.gif" alt="Линийки от www.mamaibebe.com" border="0" /></a>   :)
*
Estir, наистина си късметлийка с часа.
За д-р Персенска освен хубави неща, друго не мога да споделя. Първото ми забременяване се случи благодарение на нея, тя ми води цялата стимулация и беше на пункцията ми. Трансфера ми беше направен от д-р Стаменов. За второто ми детенце също бях дълго време при нея, но поради промяна в организацията на клиниката, последните опити бях само при д-р Стаменов.
Към д-р Персенка оставам с прекрасни чувства и винаги бих насочила мои близки към нея.
Желая ти много късмет и скорошен успех!


*
благодаря за бързия отговор ,всичко което сподели е чудесно много се радвам пожелавам   и на всички момичета, :) :bighug:им предстоят тепърва процедури да споделят радостта си както ти да сте живи и здрави :)
   <a href="http://www.mamaibebe.com"><img src="http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/165249.gif" alt="Линийки от www.mamaibebe.com" border="0" /></a>   :)
Аз бях пациентка на д-р Персенска и тя направи каквото трябваше,за да спят сега от двете ми страни  нсшите две прекрасни момченца.Имахме и доверие  от първия до последния ден. И не сбъркахме.аВ нашият случай и ембриолозите помогнаха много.
Августина, така стана, че днес отидох до клиниката за един болничен и попитах. Записването за първичен преглед вече става с попълване на въпросник през сайта на клиниката http://www.nadezdahospital.info/ ,
след което те връщат обаждане с информация при кои лекари и за кога има възможност за преглед.
marsi,  :bighug:
Попълних го и чакам обаждане.
*
Здравейте момичета,

Бихте ли ми казали за колко дни горе-долу излизат резултатите от биопсия и какъв е реда за научаване на тези резултати.
Моля и за телефона на д-р Стаменов на лични!
Благодаря предварително!!!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."



Моята биопсия беше на 14 Юли, на 17ти късния след обяд изпратих СМС на др. Персенска с име, ЕГН и дата на биосията (така ми беше казала тя) и тя ми отговори. Желая ти резултатът да е много добър.