Момичета, не съм писала одавна, но покрай работата и ремонта вкъщи (разбира се, че точно преди да се появят бебетата е най-удачния момент за един домашен ремонт
) все не остава време. Радвам се, че все така удържате фронта без значение от трудностите.
Mih, как са бебоците? Растат ли? Сега е момента да се погрижиш за себе си, че после като си ги вземеш, май няма да ти остава много време (не знам от собствен опит, ама все така ми казват). Пусти дъжд не остава много варианти за движение, ама поне опитвай да се разхождаш по малко. Знам, че се искат усилия, но ако сами не се погрижим за себе си, няма кой да го направи.
Лили, изпращам положителни мисли на теб и Калина. Всичко да е наред и за напред.
Аз вече се чувствам като един ходещ кит, а ми остават още два месеца, че и повече. Не мога да си представя как ще се чувствам с бебета по 2 кг в корема си - сега са по 1 и съм толкова тромава. Уморявам се ужасно и в края на работната седмица съм буквално на батерии. Вече обмислям варианти за съкращаване на работното време, дано да се получи.
Да споделя и моя опит с дрехите - на мен са ми удобни дънките за бременни, особено сега в студеното време. Ако се налага да инвестирате в такава дрешка, задължително гледайте да има варианти за отпускане на колана. Някои модели нямат, а отесняват именно там. На мен ми се наложи да си купя такива дънки още във втория месец и в момента не мога да ги нося именно заради колана - като седна и ме стяга ужасно. Ама кой да ти знае такива неща като му е за пръв път ... Добре, че сестрата е по-слабичка, та са ѝ удобни и не ме е яд, че ще стоят неносени.
Успех на всички, хубави изследвания и по-малко трудности.