Ох днес голямо премеждие, тук в Лозенец има една лаборатория на бодимед и минах да питам дали мода да си нося проба, може елате утре сутрин....и така днес ставам сутринта(бебо тая нощ не ме вдига да пикам сто пъти да не повярваш
) правя тоалета и пишкам и газ към лабораторията, отивам и чаках щото да си изпушат цигарите 10 мин, и влиза таз госпожа и казва кажете, и почвам нося ви стерилна урина блябля....и тя оооо не не, аз не мога ви я взема, няма да работим три дни........
И откачих, и казвам а колежката ви сливи ли имаше в устата да ми каже вчера,е ама аз не съм била тук не съм виновна(казва лаборантката)... И аз й казвам-вие сте екип и трябва да предупреждавате, не ви ли е срам..... Бясна бях
И подпалих маратонки да бързам за Кандиларов, та я предадох....след три дни ще ми е готов, ама съм толкова разсеяна и збравих да се обадя за парола, ама утре ще се обадя....
и те така
На 24 заминаваме за Гърция, най-накрая да си починем малко....радвам се че сте добре.....и аз получавам едно тупкане и боцкане около сърцето, ама минава
Целувам вииииииии