Хммм...дали е още на същият адрес този магазин - не знам, по обясними причини скоро не ми е трябвал
Допускам, че е там обаче, защото се разприказвахме с шефката му навремето и доколкото разбрах - помещението в което се намира им е собственост т.е. няма логика да го местят някъде и да плащат наеми... Пък да са го закрили - съвсем не вярвам, понеже поне аз като търсих за Дани - нямаше почти предлагане на детски мебели дето да не са грозновато ПДЧ (за масово говорим, не специална поръчка) и оттам нагоре - вече дизайнерските за по м'найсе хиляди лева. И ИКЕА нямахме още де.... добре им вървеше бизнеса.
Трябва да се има предвид, че около месец се чака, понеже в магазина са мострени бройките, не всичко имат "на склад" (т.е. поне още един брой). Пък и понеже имате опция да си изберете модел кошарка, пък цвят, пък с каква картинка (т.е. комбинацията може да е всякаква) - не ги заръчват предварително "по свой вкус". Може и да няма рисунка, ако не искате. Оттам има също бавене, понеже ръчно ги рисува някаква художничка и те така.
Магазинът (преди поне) беше трудно забележим, с някаква семпла табелка...поне три пъти го подминахме и ние, хем знаехме къде отиваме точно и какво търсим.
Та може и човек живеещ в района да не му е обръщал внимание, някак..."не вади очи". Ама дали ще купувате, дали няма - заслужава си поне да идете да погледнете какво има. Ако не мебели - страхотни са им и спалните комплекти. Цветен такъв пуснах на 70 градуса с прах за бяло, по невнимание - нищо не му стана.
П.П.
Лили, благодаря за пожеланията, никога не са излишни такива хубави.
Моя е грешката, че лентичката ми се е бъгнала и не съм обърнала внимание досега. Дани всъщност е на 3 години и половина понастоящем, на 17.02. има РД.
Ще опитам да я "ремонтирам" довечера.