Здравейте момичета! Със свито сърце се записвам в тази тема, и се надявам да не ми се наложи пак преждевременно да се отпиша. Бременна съм във втори месец, след 5-и опит. Вече трета седмица съм със зацапване. Отначало започна кафеникаво даже с кафяви съсиреци. Ходих на лекар в нашия град, каза няма нищо обезпокоително, нито отлепяне, чухме пулс. След пет дни бях при д-р Михова в Надежда, тя каза същото. След още една седмица пак ходих в нашия град, пак няма проблеми. И така вече трета седмица. Ту намалява и почти го няма, ту пак се появява, чудя се дали не е някакво по-силно бяло течение, защото по някога е жълтеникаво. Не съм пускала никакви изследвания още. По-голямото ми притеснение е, че това ми е трета бременност. Първата завърши с мисед, а втората прекратихме по медицински причини- 47 хромозома. Тогава ми казаха, при следваща бременно да правя амниоцентеза. На прегледа при д-р Михова и казах това, тя каза още е рано/това беше 7-ма седмица/ и ми насрочи преглед за 11-12 седмица за скрининг. Може ли да ми обясните какво представлява скрининга-само преглед, или и изследвания. Тия изследвания къде се правят-в Надежда ли, или трябва да ходя в генетиката в МД. Другото ми питане е за феталната морфология. Бях решила още след проблема с предната бременност, да ходя живот и здраве при доц. Димитрова/защото тогава при нея ходих/, но сега съм в дилема, дали да не е и в Надежда, съответно и за амниоцентезата, дали при доц. Димитрова или в Надежда. Моля ви да дадете мнение.
Извинявам се за дългия пост.