Мих, моя приятелка се следеше при д-р Дяволов и той я насочи за ФМ при Марков. Там обаче часовете се записват месеци напред, т.ч. да не се учудиш нещо
Иначе всички изброени от момичетата са много добър вариант, едва ли можеш да сбъркаш
Споделям мнението за МД - не си е работа битовите условия и отношението. За ВИП стая няма какво да се лъжеш, или поне не и преди да я видиш добре, защото на някои етажи там е по-трагично от в нормалната стая, само дето си сам... Иначе да ти кажа за четвърти път лежа там и всеки път ми става все по-поносимо, явно се свиква
(това в кръга на шегата). Сега при раждането обаче разбрах, че за да си облекчиш престоя там просто не трябва да ти пука, да не обръщаш внимание на акушерки и прочие, да не взимаш на сериозно разни дребнави забележки, да си осигуряваш сам удобствата и най-важното да си имаш ТВОЙ лекуващ лекар. Ти щом ходиш при Дяволов, то значи си решила най-сериозната част
Тогава ще знаеш, че има кой да се грижи за лечението ти и няма да обръщаш внимание на битовата част. Аз сега при цялото това преждевременно раждане бях най-малко притеснена и кофти от предишните си престои, дето бяха супер несериозни, именно заради докторката си
Също да те утеша, че сектора на Дяволов е хубавата част на 5 етаж, а след раждането си плати за 12 ако има места и съвсем няма да се впечатлиш от лошите условия
Е пожелавам ти да ходиш директно на 12 етаж, ама имаш още доста време - не бързай
Иначе според мен дори при минимален шанс раждайки другаде да ти транспортират бебетата после тук по-добре да се изтърпи ама да си си там