Здравейте, вчера ни беше феталната морфология след 20 седмица,при д-р Михова.Снощи цяла нощ не сме спали с мъжа ми,правих кръвни изсл.левкоците завишени-16.7 и CRP-27,с което докторката ми изписа венозен анрибиотик , за 7 дни притеснява я че може би има вътрешна инфекция,а и нали имахме редукция преди време.Всичко добре,започна прегледа -нормални глави и на двата близнака,сърце,мозък,стомахчета и в един момент в края на прегледа тя извика една друга докторка и ни казаха че на единия близнак има криви навутре ходила,много се изплашихме и още сме в стрес,тя каза ,че това е малък проблек и живот и здраве след раждането се налага от ортопед специални шини за изправяне на ходилцата,само лоши неща момичета ,нали казват че бремеността е най хубавия период за жената,но е изпълнен с много притеснения и тревоги.това за сега ще ви пиша следващия път дано всичко се нормализира след като ми мини антибиотика трябва да пусна наново за левкоцитите и CRP.Иначе шийката е добре,има полип в церв.канал който беше причини преди седмици да съм в болница заради леко изкървяване от него.приятен и усмихнат ден.Дано повече да се радваме за нашите деца