Добро утро, хубавици! Лили още не е писала, почвам сериоооозно да си мисля, че си имат вече бебка за гушкане
Ох, това с гаденето и на мен ми е голям проблем. Сутрин не е толкова зле, макар че, честно казано, гади ми се денонощно. Обаче вечер е кошмар, няколко пъти повръщах, а ако не повръщам, гаденето не се търпи. Няма значение какво хапвам, не хапвам, пия и тн. Пробвах с капки Вомитусхил - твърде временен и моментен ефект. Газирана вода, солени бисквити, студени плодове - всичко, което чух или прочетох. Донякъде ме облекчават няколко зрънца студено грозде, но пак е за кратко време. Дано не ме мъчи още много, но пък...за хубаво е, бебчето да е живо и здраво, ще се търпи явно.
Аз, в крайна сметка, си записах час за ФМ в центъра на д-р Маркови, часът ми е при д-р Павлова. След него отивам на БХС-то в МД. Моя приятелка е ходила при големия Марков и с двете си деца, доволна е и ми препоръча центъра като цяло, само ме предупреди, че и двамата братя имат навика да казват нещо притеснително, без да го има наистина, с цел да си подсигурят идването ти и на следващата ФМ. Павлова не го прави, до някъде се радвам, че само тя имаше часове.
Мих, това с ядосването и в къщи се случва, обаче с ръка на сърцето мога да кажа, че не го прави нарочно. Просто е доста натоварен в работата, "фабрично" разсеян си е по рождение, и на мен хормоните ми са в избухливо състояние, та комбинацията от тези трите води до ядосване от моя страна. Понякога се радвам, че ми е търпелив мъжа, не съм винаги права да се сърдя.
Добре дошли на новите момичета!
Хайде, слънчев ден на всички! :*