Здравейте мили момичета,
Браво на всички ви - растете и сте добре -това много ме радва - дано така продължава
И аз съм Ок, като изключим, че вече доста често започна да ме боли гърбът и кръстът като поседя в една поза ровече от 20 минути... Постоянно ходя с една възглавничка, която донякъде облекчава болките, но няма как - ще търпим
Аз разбира се като пиша, винаги съм едни чуденки...
Днес бях на профилактика от фирмата и там имаме преглед от АГ, която ми взе цитанамазка /така ли иначе тази година не си бях правила/, но каза че имам засилено течение и ми изписа Ломексин - 1 глобула. Аз звъннах на моята гинеколожка за потвърждение и
и така ми се развика, защо сме направили цитонамазка в 30-та седмица!!! Трябвало е само микробиология /което е ясно, но не влиза в профилактиката, а и аз има час при нея в петък и така ли иначе щях да искам да си направя една, че е време/. Сега ме загриза едно съмнение дали не трябваше да откажа цитонамазката, въпреки че бях чела в интернет, че се прави в най-различини г.с.!?!
И сега ходя през 20 мин. да се проверя дали нямам кръв и т.н.
Вие правили ли сте и ако не сте - ще правите ли цитонамазка и наистина ли има такъв риск?