0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #640 -: Септември 06, 2014, 15:50:39 pm »
Браво Михче и вие сте си големи вече,ще устискате няма начин радвам се,че сте добре  :)
*
« Отговор #641 -: Септември 06, 2014, 16:12:40 pm »
Алекс :bighug:
« Отговор #642 -: Септември 06, 2014, 16:39:10 pm »
Ей, mih, я какви а големи бебоците, браво на теб и на тях  :balk_47: Ти как си? Полежаваш ли си, накупи ли дрешки?
Алекс, вече си стигнала 30 г.с, ами то малко останало. И твоето бебче какво е голямооо  :D
Ние сме добре, бебка ритка по-често вече и много и се радвам. Понякога нарочно лягам замалко по гръб, хем да я усетя, хем малко милия ми гръб да се опъне  :balk_125: Имам малко щипкане отвреме навреме, дали е от утрогестана, ако някой е имал да сподели  :)
*
« Отговор #643 -: Септември 06, 2014, 18:07:31 pm »
Ехеее, какви големи бебета  8O Ние се родихме точно в 30 седмица 1400 :lol:
Мих, по каква схема ти слагат инжекциите за дробовете, че нещо не схванах... те нали са 4 през 12ч и след 7 дни пак? Аз да те успокоя, че аз минах само с първата доза - първите 4 и после докторката ми каза, че не е нужно да повтарям и имаше достатъчно добър ефект 8) Благодарение на тях бебчо си диша сам от първия ден ;)

Catcat, не съм имала такива ефекти от Утрогестана за 7 месеца, ама всичко е индивидуално ;) Ако обаче имаш неразположения по-добре внимавай да не е някоя гъбичка или нещо такова, че ...
« Отговор #644 -: Септември 06, 2014, 18:44:37 pm »
Ето ме и мен  ,за да нямам написано отсъствие  :D :D :D .
Браво момичета големи бебоци ще имате,нашето бебче беше измерено 117гр във вторник на втория БХС.Радвам се на всяко леко ритниче ,а таткото и каката нямат търпение и те да ги усетят.Аз вече съм в болнични и няма да ходя повече на работа и ще гледам да съм вече по активна в темичката.Иначе до сега успявах да съм само пасивна и не съм изпуснала нищо.

*
« Отговор #645 -: Септември 06, 2014, 19:12:02 pm »
Mousyt , моя грешка  :? Точно както ти си писала- 4 през 12 часа и след 7 дни пак:)
Добре, че моя мъж схваща по добре той и ми ги слага :)аз уж много внимателно слушах :oops:
Док вика и за едното , че много ниско много 8O ми то аз си го усещам я. Мм ме изкара, че си въобразявам, но млъкна като чу док. Корема ми и той бая ниско и за него мъжа ми се смее. Той май ще ме обяви за луда скоро време ама да видим :wink: :lol:

Марина , почивай си я паднало  ти се е:)

Cat cat , аз още от Варна накупих малко дрешки:) онлайн от леглото , но най- първоначалното- Бодита ,  ританки, по 3 гащеризончета , лигавничета, един комплект само пелени и оттук тия дни си поръчах комплекта на авент и стерилизатор. А и сутиен за кърмене за 16 лв много изгодно знаете че са доста скъпи. Много искан да кърмя, но ако не стане пак ще ми трябва да не ходя по без хич , а и да ми е удобно, че с тоя сърбеж поне е памучен и мекичък:)
« Отговор #646 -: Септември 06, 2014, 19:29:38 pm »
Я как взехте да пишете като казах,че ще пиша неизвинени  :lol:
Catcat, и аз не съм имала такива ефекти от утрогестана
Марина почивай си верно сега ти се е паднало :)
Мих аз пък днес и казах на док. ей тук му е главата и верно беше там :lol: те мъжете все много знаят...
*
« Отговор #647 -: Септември 06, 2014, 19:44:53 pm »
Мъжете все много знаят ги описва най- добре :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #648 -: Септември 07, 2014, 10:53:08 am »
Здравейте, момичета:) как сте

Да ви питам дали е възможно по - малко да ритат бебетата от инжекцийките за дробчетата  :?
Колко го бутах тоя корем почуквах , почесвах..... Леко се обадиха но не е това което е по принцип .
« Отговор #649 -: Септември 07, 2014, 11:24:30 am »
Мих според мен няма връзка,но нека все пак Моусит да сподели като запозната :)
*
« Отговор #650 -: Септември 07, 2014, 12:11:17 pm »
Mih, има такъв страничен ефект - даже някъде из форума бях чела и други такива мнения - спокойно :)
*
« Отговор #651 -: Септември 07, 2014, 12:50:13 pm »
Mih, бебчетата растат с всеки ден и ще им става все по-тясно и няма да имат възможност толко да мърдат.

Аз снощи на два пъти имах доста странни и много остри болки ниско долу. Не можах да разбера дали е бебчо или нещо стомашно, но се притесних, защото явно и бебчо точно тогава реши да спи и не искаше грам че да помръдне. Но от сутринта си е активен и съм спокойна, а и болки нямам.
Във вторник съм на преглед и дано всичко да е ОК, че в сряда трябва да отлитам за Беларус служебно, до неделя.

*
« Отговор #652 -: Септември 07, 2014, 12:52:43 pm »
Mousyt , благодаря ти много миличка:)
Все тревоги , гледам да съм долу горе добре , но то като се появят и как да не се притеснявам :?
*
« Отговор #653 -: Септември 07, 2014, 13:29:56 pm »
Mgstra, и на мене ми се появяват често даже такива болки, и съм си умирала от страх, но после все едно нищо. Всеки път съм казвала на док даже съм звъняла и бая силни имах някъде 22-23 с . Но щом отминават е ок.А и червата имат пръст често , аз съм с гастрит и бая остри болки съм имала долу ниско вляво или дясно.

А сега от време на време само вляво. , но е като яко разтягане като с ластик( Незнам как да опиша ) едва се търпи , но изведнъж минава. Много се чудя какво , но е яко разтягане
*
« Отговор #654 -: Септември 07, 2014, 13:36:36 pm »
Аз болките от разтягане на матката ги научих с първата ми бременност. Тогава много се шашках, докато доктора не ме успокои, че тези остри болки са нормални.
Но снощните болки нямаха нищо общо. Бяха много различни и затова се стреснах. Но днес няма и помен.

*
« Отговор #655 -: Септември 07, 2014, 14:01:34 pm »
Да споко:) кой го казва а :lol:
Тия от разтягането са бая силни и продължителни( ако са същите)

« Отговор #656 -: Септември 07, 2014, 16:27:43 pm »
mgstra, твоето бебче голям пътешественик ще излезе :) Къде ли не пътува вече ! Важното е, че и двамата сте добре!
mih, ти в коя седмица стана?
И ние сме добре, за моето щипкане смятам, че ми е от утрогестана, защото и лек сърбеж имам, какъвто и преди имах от него. За всеки случай ще си пусна една МБ другата седмица.
Много приятен прохладен ден е днес, пожелавам ви хубаво да си го прекарате :)
*
« Отговор #657 -: Септември 07, 2014, 18:13:40 pm »
Catcat, смятам това да му е последното международно пътешествие на бебчо, докато се роди  :lol: ,не ми се ще да го родя в някой самолет  :wink:
Аз също имах тези странични екстри от утрогестана - сърбеж и силно парене, та си мислех, че имам на 100% гъбички. Но микробиологията ми беше чиста, започнах да приемам утрогестана през устата и всичко отшумя. Но ако при теб е все още търпимо, по-добре за шийката е да го поставяш вагинално.

*
« Отговор #658 -: Септември 07, 2014, 18:58:03 pm »
Cat cat,29 седмица съм тъкмо:) Така и не успях да си сложа лентичка :oops:
И аз така знам , че вагинално най- добре:)
Днес слязох пред хотелчето :) и му седнахме с мъжо с бисквити и количка( от кога я мисле тая кола).Не стоях много , но съм доволна и аз малко като бял човек :lol: :wink:
Като стоя ми е камък корема, но и като си лежа цял ден пак си ме стяга де.
« Отговор #659 -: Септември 08, 2014, 12:47:15 pm »
Здравейте момичета  :bighug:
Не съм писала отдавна, ама съм с едно ужасно гадене от две седмици и като не съм на работа гледам да прекарвам повече време в леглото  :? Направо е ужасно. Дано не продължи дълго.
Ех че големи бебоци сте си отгледали  :D А моите са още толкова мънички, май най-мъничките в тази тема.
Михче, гледайте да устискате колкото се може повече!
Jbrul   - страхотно легълце!!! Направо се влюбих от пръв поглед в него. Вярно, че още ми е рано за такива неща, но си мисля, че бих искала две такива за близначетата ни. Ако не е неудобно да попитам каква е цената на легълцето? Може и на лични  :lol:
Пък после ще ходим да търсим магазина  :lol:
Ще взема да се помъча и аз с една лентичка...пък да видим какво ще стане.
Лек ден момичета  :)