Лелееее - човек да не заспи и вие всичко сте изписали
Лили, за къпането защо не пробваш с това:
http://littleput.com/2486/cool-new-home-gadget-ideas/cool-new-home-gadget-ideas-creative-new-home-baby-bath-gadget/ А за кърменето - вие с Калина не се ли кърмите? Иначе заповядайте - само кажи кога, че да "сготвя" топла храна - няма фризерна да ви черпя, я
За помпата драмата ми я има някъде по другите теми, но накратко - започнах с ръчна на Авент, от която съм страшно доволна, но ръчна помпа е за някой дето кърми и се доизцежда. Ръчна помпа
не става за редовно и постоянно изцеждане в моите количества
После ми услужиха с Медела Суинг (най-хвалената помпа на пазара), но по неизвестни досега причини това нещо не успяваше да ме изцеди - седях два пъти по-дълго за същото количество и гърдите не ми олекваха. Моята теория е, че тя твърде много масажира и стимулира и е за някой с по-малко кърма и с не толкова тесни канали. Накрая си купих Авент електрическата, като тя е на същия принцип на вакуума като ръчната и съм страшно доволна. Доста е хард на високата степен, дори за мен
, но поне наистина успява да изцеди всяка капка и да се чувствам облекчена
Тъпото според мен е, че няма верен отговор на кой коя помпа ще му пасне, а няма как да разбереш преди да пробваш, а цените им не предразполагат пробване
За курса за бременни - мисля, че идеята е отлична
Ще избием рибата
bonbolini, браво на вас с бебо - много сте големи
За хемоглобинът, наистина се радвай, че чак сега ти излиза
Това е добре, а май почти няма бременна да и се размине този проблем.
Catcat, чувството ти е напълно естествено. И аз след всеки преглед спирах да мърдам за няколко дни, дори внимавах как дишам и после постепенно се отпусках
Няма как - трудно е да се обясни на бременен мозък, че няма как да усетиш дали се е скъсила, ама по-добре по-предпазливо
Почивай си, дори и да не лежиш на 100% гледай да не напрягаш коремната мускулатура при лягане и ставане, да не клякаш и въобще забрави за коремните си мускули по възможност
hope-love, направо си представих гледката - не ги разделяй докато можеш, хем ще са си заедно душичките
Матей вчера беше 1650, качва си по 20-30гр на ден, според докторите бил в идеалната среда, ама на мама все и се иска по-бързо да стават нещата
Иначе за докосването нямам думи - разревах се и се разтреперих от вълнение цялата и излязох набързо от бокса, че се ошашках
Такова е едно мъничко и крехкичко, че просто не знам как ще се престраша да го гушна