Да, да, четенето и разглеждането са задължителни!... Просто исках да кажа, че няма страшно, ако нещо не е направено или пък е забравено..
С две ръце съм 'За' огромното удоволствие от обикаляне, разглеждане, пипане, прекрасно фантазиране, умиляване... с две думи: огромния кеф от цялата работа. На мен това ми доставя изключително удоволствие! И вярно, не съм купила много неща, но определено знам ако нещо ми потрябва какво и откъде да бъде. Нещата, за които не стигнаха паричките останаха в списък и ако някой ме пита какъв подарък искаме - предлагам да си изберат. Иначе ние ще си ги купим по малко по малко. В списъка има неща от 4 до 30-40 лв.
Хоупче, много милички моменти в пазаруването да имате! Ще изкараш спокойно до датата, ще видиш!
Аз питах мама как е било при нея, но при теб това сигурно не е приложимо заради двете съкровища. За пазаруването - най-сладурските неща ти си ги свърши, а по-техническите и досадни може да ги делегираш на някого.
Алекс, винаги изглежда много лесно отстрани, затова напълно подкрепям да пуснеш някой 'в твоите обувки' за малко, това често стимулира уважението към жените
Ааамаха!
Bonbolini, като прочетох за миомката ти изведнъж си спомних, че и на мен ми откриха сега, през време на бременността. Напълно бях забравила за нея
Всъщност преди месец се сетих и помолих док да я погледне, но според него той щял да си я види по време на секциото... Каза също че бебчето си е голямо вече и няма как да се види нищо на ехографа. На мен ми потвърдиха още като я откриха, че на бебка не и пречи, затова хич и не я мисля. Иначе беше около 3*3 и е извън матката (може би има значение).
Catcat, как е възможно да не обичаш истинско млякоооооо! Само като те чета и си представям цяла тава крем карамел с хубаво домашно млекце!!! За киселините нали знаеш - косица, братче
Аз почти никакви нямах (явно чакаме плешива принцеса
) все пак се научих да спя на така смачкана възглавница, че все едно съм с поне три.
Извинявай, че те поизнудих в другата темичка - не е правилно от моя страна и ще се наложи да се реванширам!