0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #500 -: Август 24, 2014, 19:48:44 pm »
Рафаила, почивай си и ни дръж в течение! Всичко ще бъде наред :)
« Отговор #501 -: Август 25, 2014, 13:07:35 pm »
Мами, имам да питам. тъй като не случих на докторка от женската консултация и няма да ходя при нея повече, исках да ви питам трябва ли все пак да я сменя и да продължа да ходя? На мен ми казаха, че ще си ме следят в клиниката при др.Владимиров и болничен ще си ми дадат за раждането, но все пак вие на какво мнение сте? Благодаря ви :)

« Отговор #502 -: Август 25, 2014, 13:37:48 pm »
Здравейте момичета :)
rumyanau честито сърчице!
Рафаила стискам палци всичко да е наред и болките да минат.
Честито съкровище на мама geri03_73! Да е жива и здрава малката принцеса и да ви радва цял живот!
Да се отчета и аз от днес с добри новини - имаме си две тупкащи сърчица!  :jump12:
bojinova88 тъй като и аз съм при д-р Владимиров си мислех дали да ще трябва да се запиша някъде на ЖК. В крайна сметка след много мислене съм  решила, че ще ходя да ме следят в клиниката, имам огромно доверие на лекарите там. Но едновременно с това засега мисля да се запиша за проследяване на бременността и в болницата, в която живот и здраве ще раждам  :)
Не защото си умирам да ме следят на две места, но смятам че е добре лекарят, при който ще раждам да познава мен и състоянието ми, а разбира се и аз него. Някак си не си представям да ме следят докрая при д-р Владимиров и накрая да се изтъпанча само за раждането при доктор който виждам за пръв път.... Още не съм се записала, че ми е малко рано, но определено смятам да го направя.
« Отговор #503 -: Август 25, 2014, 14:06:43 pm »
Аз също не съм решила къде да раждам, но до тогава има време. Предстой ми едно запознаване с акушерката на моя братовчедка в Тина Киркова, а и честно казано казаха ми и за 2ра Градска, че са добри. Не знам ако мамите имат мнения да споделят за доктори и болници за раждане :)

« Отговор #504 -: Август 25, 2014, 14:48:24 pm »
Благодаря ви за подкрепата,момичета
*
« Отговор #505 -: Август 25, 2014, 15:21:56 pm »
Bojinova88, ако от клиниката ти издават болнични, както и в последствие обменната карта за постъпване за раждане, не е задължително да ходиш другаде на ЖК.
Но Викси според мен е права, че не е лошо, когато решиш къде ще раждаш и избереш доктор, той да се запознае със състоянието на бременността ти.
Аз ще раждам в Надежда и ми е лесно, тъй като и там се наблюдавам. Там няма избор на екип и можеш да отидеш директно за раждане, при когото е на смяна. Всички са добри и за сега не съм чула оплаквания от познатите ми, които са раждали там.

*
« Отговор #506 -: Август 25, 2014, 15:44:57 pm »
bojinova88, 2-ра градска беше моят избор на болница. По стечение на обстоятелствата не родих там, но препоръчвам да отидеш на отворените им врати когато имаш възможност. За без избор на екип мисля че е чудесно място!
Иначе няма проблем да следиш бременността си само 'на частно', така да го наречем, ако си сигурна че няма да ти бъде оказван натиск и да родиш на същото място. По НЗОК имаш право, не си задължена.. аз обаче бих ти препоръчала да смениш лекарката и да се възползваш от правото си. Мога да ти препоръчам добър ЖК лекар в района, пиши ми ако те интересува.

Темата е станала толкова хубава с всички тия сърчица (честито!), че... ми се приисква да се върна пак тук!   :bighug:
« Последна редакция: Август 25, 2014, 15:50:29 pm от lili2011 »
*
« Отговор #507 -: Август 25, 2014, 15:52:38 pm »
Lili2011, изчакай още малко и пак заповядай  :wink:
За сега мисля, че ти е още рано, но винаги можеш да се включваш с мнение.  :)

*
« Отговор #508 -: Август 25, 2014, 15:59:33 pm »
Божинова, пусни на търсачката във форума "Тина Киркова" и сама ще прочетеш мнения.

« Отговор #509 -: Август 25, 2014, 16:02:37 pm »
Аз засега съм се ориентирала към Токуда. Някой с отзиви оттам?  :roll:
Принципно имам информация и впечатления от приятелки родили там, но още отзиви са добре дошли  :)
Ако при д-р Владимиров можеше да се ражда щеше да ми спести голямо чудене къде да отида, но не може...така или иначе трябва да се ориентираме нанякъде  :?
« Отговор #510 -: Август 25, 2014, 16:05:37 pm »
Викси,честито ти сърчица :)
И аз съм на мнение,че при който ще раждаш той трябва да те следи,за това и ще раждам във Вита лекарката ми работи там,а и след първия път в МД хич не ща и да чуя за държавна болница,но това си е мое мнение все пак...инак д-р Владимиров много го уважавам но той все пак е репродуктивен специалист,а не АГ водещ ЖК дайте да разграничаваме нещата и да си търсим хората,които се занимават с това има си хора за всичко,не може един да разбира от всичко :lol: така мисля аз всеки сам си решава...
Лиленце,рано ти е да се връщаш тук  като бременна та ти сега роди  :lol: инак няма лошо да ни навестяваш и да пишеш как е бебка и как се справяте :)
*
« Отговор #511 -: Август 25, 2014, 17:09:26 pm »
Гледам сте заговорили за раждане:)
Аз то ясно в Майчин дом заради неонатологията и при Дяволов
Май май повечето не са очаровани , но нямам избор заради близнаците.
Трепери ми под лъжичката бая.......

А къде мога да си направя Фм нали сега се прави от 28  г. С
Забравих да питам Дяволов но той май не прави.
Аз си пуснах бая изследвания и ще се окаже, че съм развила рядкото заболяване холестаза :(
Не ме свърта от сърбеж по тялото и най вече по дланите и ходилата.
Ще видим какво ще ме правят:(
« Отговор #512 -: Август 25, 2014, 17:22:21 pm »
Aleks77, др.Белчева води женската консултация при Владимиров и мисля, че тя е много добра в това, много ми е трудно да си намеря свестен лекар и ми е притеснено, затова си се следя при тях, поне ти обясняват всичко и ти казват кога и къде трябва да отидеш. Относно Тина Киркова, моята братовчедка беш много доволна :) но има още време :)

*
« Отговор #513 -: Август 25, 2014, 17:42:14 pm »
От д-р Дяволов недоволни тук не помня да съм чела да има.
От ТК обаче доста. Не искам да ти преразказвам, затова те посъветвах да четеш сама.

мих
, Правила съм една ФМ при доц. Томова и съм много доволна от нея.

« Отговор #514 -: Август 25, 2014, 18:16:32 pm »
Aз ФМ ще правя при Инвитро "Братя Тодорови", казаха ми доста хубави неща за др. Иво Тодоров, дано да е така :)

*
« Отговор #515 -: Август 25, 2014, 18:36:43 pm »
Опа грешно съм сe изразила....не от Дяволов.
, а от МАйчин дом. Дано греша, но чак от Варна идвам заради мд и Дяволов
« Отговор #516 -: Август 25, 2014, 18:42:35 pm »
Аз лично МД не искам и на снимка да го видя, но при всеки е различно. И както се казва не се знае къде ще намериш твоя лекар, аз не харесвам отношението там и затова не го обмислям като вариант. :)

*
« Отговор #517 -: Август 25, 2014, 18:49:29 pm »
Blue, а къде преглежда и колко парички взема:)
« Отговор #518 -: Август 25, 2014, 19:32:15 pm »
Мих,нищо лошо не съм чувала за д-р Дяволов,но МД си е държавна болница и отношението е като в повечето такива болници,а инак наистина са с най-добрата неонатология та ти се концентрирай върху това :lol: битовите условия ще ги изтърпиш нямаш избор просто...инак наскоро оперираха там моя колежка всъщност тя е лекар взела си е вип стая и каза,че дори и телевизор е нямала в стаята и бутон с аларма да си извикаш сестра при нужда,само дето е имала отделна баня и тоалетна...за отношението кво да ти кажа,три дни не са и сменили превръзката,никой не я е погледнал,при това тя е лекар представи си към останалите кво им е отношението....за това става въпрос не,че Дяволов не е добър....
Аз ФМ си правя в МЦ Фемина и струва 80 лв.
Божинова,всеки сам си решава както казах не познавам д-р Белчева и не мога да дам мнение за нея при Владимиров бях отдавна работеше още с др.Димитрова  :) а,ако си се насочила към Тина Киркова пиши ми на лични ако искаш и мога да ти препоръчам добър лекар там  :lol:
*
« Отговор #519 -: Август 25, 2014, 19:53:03 pm »
Мих, заповядай:

http://www.docenttomova.bg