Уф, най сетне нет имам....................Бързам да пиша,че знам и аз как съм си викала за някой няма л ида пише,че го мисля
Аз не съм много добре.........контракции,болки някой път абе все ахааааа да тичаме към болницата или да звъним,поизчакваме и се разминава за сегаа :?Не спим вече вечер хич наистина.И през деня не м исе получава.
В сряда ходихме да се запиша на ЖК в МЦ Майчин дом ,даде ми направления за всички изследвания и за цитонамазка и микробиология.За микробиология знам,че е нужно и май не е много страшно да ме бъркат,но за цитонамазка не искам.Ще питам и Дяволов.А след това ходене и друсане после бях много зле много и от тоагава лежа и не съм си пуснала изследванията още защото всеки път като се возя с колата е ад после
и от хостелчето все е с павета ужас.
Едни бодежи си имам от време на време във влагалището ........На ЖК момиченцето не успя да му измери главата и по корема мери.То е чак завряно многоооооо ниско долу и аз се чудя ко ме човърка чак там нещо.Много е неприятно,а и като чух,че е с главата напред и лошо ми стана.
Ох, така с моите перипетии и още мога да се оплаквам,но няма.
Благодаря ви Алексче и Cat cat,Mgstra ,че ме мислите
Радвам се ,че сте добре
,а и всички останали естествено.Мousyt и те са добре което много мноого ме радва
Mgstra,дано ти мине болката .Много голям дискомфорт имам и аз отпред ако не бъркам къде е срамната кост
Лек ден на всички и вечер,че и заради жегите не се спи съвсем.И катоми кажат спи си почивай се сега,че после няма 8OЕ ,добре де, но как стане я.Разказа м исе игарака от болежки,стрес и безсъние.