0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #360 -: Август 09, 2014, 21:43:56 pm »
С теб сме,нали знаеш. Ще се молим всичко да мине по най-добрия начин.
« Отговор #361 -: Август 09, 2014, 22:12:27 pm »
Моист, успех, момиче! С теб сме!
Имам едно сладко спящо, родено в 29 г.с. преди почти 4 години точно там - в Майчин дом.
Там е мястото! Ако може да излезе нормално човека е най-добре за такива малки бебета! От опит го знам!
Колко казват от ехографа, че тежи ?
И да знаеш - тамошното ехо мери по-малко  :wink: На мен ми казваха до последно, че няма да има  килограм, а Злато излезе 1250 гр.
Успех! Стоскам силно палци! Всичко ще е ОК!
« Отговор #362 -: Август 09, 2014, 22:12:48 pm »
Ох миличка Mousyt, много кураж и сила ти изпращам.
Моля се и вярвам,че нещата ще се развият по най-добрия начин за теб и бебчо.
С теб сме всички момичета.
« Отговор #363 -: Август 09, 2014, 22:34:04 pm »
Лелее Моусит,голям бързак ще излезне твоя палавник :) кураж и всичко да е наред с бебчо,а на теб леко раждане и пиши когато можеш,мислено сме с теб,всичко ще е наред ще видиш :bighug:
*
« Отговор #364 -: Август 09, 2014, 22:47:15 pm »
МаузиТ, всичко ще е наред. Лекарите сигурно са те подготвили. Спокойно! Няма да е първото преждевременно родено бебе.

Вени, честито! :-) Радвам се за вас.

На всички лека бременност и леко раждане!

*
« Отговор #365 -: Август 09, 2014, 22:53:36 pm »
Mousyt, нашите положителни мисли те съпътстват постоянно.
Късмет и очакваме хубави новини.

« Отговор #366 -: Август 09, 2014, 23:00:47 pm »
Хахаха! Малко за разведряване: Забележи колко много сме ти "кръстници" - всеки те кръщава по различному  :wink:

Но това няма никакво значение - важното е положителните мисли да летят към вас  :lol:
*
« Отговор #367 -: Август 10, 2014, 00:13:43 am »
Mousyt, прегръщам те, миличка, всичко ще бъде наред с детенцето, на теб леко раждане!  :hug2:

*
« Отговор #368 -: Август 10, 2014, 03:40:03 am »
Момичета родих :-)
Разкритието ми си стигна само в лежащо положение 7-8см .... Не беше толкоз лесно с контракциите за жалост, но накрая се справихме геройски с напъните и младежа излезна естествено :-)
Засега само чух че е 1400гр и че целия етаж го чу да се дере повече от двете доносени бебета преди него, но го отнесоха в неонатологията и утре се надявам на повече и на добри новини от там :-)
Да ви кажа като го зърнах и не че не очаквах да е малък, ами сякаш след всички истории за недоносени, съвсем не минсе видя малък.... Дано добре да ми се е сторило и дано милата ми.душичка се пребори геройски и бързо :-)
« Отговор #369 -: Август 10, 2014, 08:20:02 am »
Mousyt, честито бебче :)
Да е мноооогооо здрав и бързо да догони на килца другите бебчета. Бързо да го изписват и да си се гушкате.
 :bighug:
Както и ти си знаеш, на най-доброто място сте при такива случаи и ще се погрижат най-добре за вас.
« Последна редакция: Август 10, 2014, 08:22:43 am от 47 Smiles »
« Отговор #370 -: Август 10, 2014, 08:31:27 am »
А така,ами честито миличка :) да расте силен и здрав,че има да наваксва кг-ми :wink: много да ви радва и да се гордеете с него и по-възможност да не е такъв бързак занапред :lol:(а,бе типичен мъж...те по рождение са си нетърпеливи) :lol: предполагам,че ти си добре,няма по-хубаво от естественото раждане,много по-бързо ще се възстановиш...прегръщам те и те целувам и пиши после как е малкия юнак :)
А и Мих нещо ми се губи,да не вземе и тя да ни изненада  :lol:
*
« Отговор #371 -: Август 10, 2014, 09:13:20 am »
Mousyt, честито ти бебче!
Както излезе бързо, така и да навакса килцата, за да се приберете у дома и да си се радвате всички заедно.
Бъдете здрави и много щастливи!

*
« Отговор #372 -: Август 10, 2014, 09:24:24 am »
Мерси момчета....
Аз още нямам новини от бебо и се надявам към обяд да пробия в нео-то, стискайте палци, че може ли така да не знам :-(
А за мен няма какво да питате - след като насред контракциите заявих на докторката че се отказвам :-D днес съм шишарка....чак не ме свърта а ще ми пускат антибиотик и трябва да съм си в стаята :| Само един въпрос, ама не ми се смейте много, че това го бях забравила  :oops: -колко време ще щипе докато пишкам?
« Отговор #373 -: Август 10, 2014, 09:38:31 am »
Mousyt, Честито, миличка - да ти е здрав малкият юнак, другото ще се навакса  :D
« Отговор #374 -: Август 10, 2014, 09:50:02 am »
Mousyt, ти без упойка ли роди? Имаш ли шевове? Желая ти бързо бързо да се почувстваш съвсем добре  :P
Пиши като имаш новини от бебчо.

Само един въпрос, ама не ми се смейте много, че това го бях забравила  :oops: -колко време ще щипе докато пишкам?
Ами мен не ме е щипало. Аз имах друг проблем - болеше ме зверски опашката 4-5 дни.
*
« Отговор #375 -: Август 10, 2014, 09:51:42 am »
Честит малък юнак мила Mousyt! Да е много здрав и силен, да ви радва и носи много щастие!
*
« Отговор #376 -: Август 10, 2014, 09:56:47 am »
Без упойка да. Все пак си имах пълно разкритие и бебето не се очакваше да е едро...дори се учудих, те са 1-2 шева външни само....а според мен щипе цялата лигавица от разтягането може да се е напукала....аз го знаех това, ама го бях забравила.....
« Отговор #377 -: Август 10, 2014, 10:14:42 am »
Моусит,ще ти щипе най-много седмица като махнат конците ще си ОК...дано да са ти сложили резорбируеми конци сами да си паднат,но и да не са такива махането на конци не боли :D ти това с контракциите преживя та конците ли щецти се опрат? :lol:
П.с. по-скоро ти щипе от дезинфектанта,а не от лигавицата,ако са нямали браунол,а йодасепт...йодасепта щипе повечко :lol:
« Отговор #378 -: Август 10, 2014, 10:55:52 am »
  Моусит,честито!много да е здрав и много да ви радва!
Всичко ще е наред-в най-добрите ръце сте там
« Отговор #379 -: Август 10, 2014, 11:57:02 am »
Браво, Моусит  :balk_7: :balk_7: :balk_7: Поздравления за геройчето и за теб! Несъмнено оттук нататък Ви чакат най- щастливите мигове! Всичко най- хубаво ви пожелавам :) И сестра ми се е родила 1600 гр. , а е вече на 35 :) Всичко ще бъде наред!