Здравейте момичета!
Вчера ми беше много шантав ден - изсипа ми се сумати народ вкъщи, а следобеда бях и на ЖК, където си повисях 2часа в жегата в МД и вечерта се чувствах доста отпаднала - дори не ми се ядеше. Е слава богу на мъжът ми му се ядеше, та той като извади храната и аз покрай него си хапнах добре, че нали трябва да храним малчо
Само дето както уж заспивах права не можах да мигна цяла нощ...без особена причина, само малко ми беше жега - ама не повече от предните дни. Е да де, ама не мигнах и 5мин
Днес съм като след запой
За пътуването и моята докторка не беше против стига да не е до Америка
Но откакто цъфна проблема с шийката ми забраниха да шавам много много. Мисля си, че ако ти се чувстваш добре и че ако нямаш такива проблеми няма никакъв проблем
mgstra, мен една докторка ме посъветва при следваща бременност да искам серклаж, за да си нямам тези ядове... знам, че не е като безобидна процедура, а и моята шийка само дето не търпи да стоя изправена - иначе си удържа засега затворена, та дори се е и повъзстановила на дължина, ама ако ще помогне да си спестя нервите, притесненията, лежането и трите шепи лекарства ще се замисля сериозно... т.ч. може би е по-добре сега докато още си в тези седмици, че да не го мислиш
Успех и ще пишеш после как е минала процедурата