Здравейте и от мен! Ние тези дни бяхме заети с ремонта в нас и не ми е оставало време да пиша.
Хоуп - честитоо!!! Да са ти живи и здрави!
Лили, гледам, че терминът ти попринцип е днес - миии, то до утре си има почти цял ден
Стискам ти палци за леко раждане! И да са ти живи и здрави котенцата!
Аз тези дни имам ужасни проблеми с гаденето. Денонощно ми се повръща, снощи повръщах за сефте, но общо взето не мога да разгранича сутрешното от ежедневното гадене
Нищо не ми се яде, чопля по малко, всичко ми мирише, накрая все ми е лошо. Поне болките ниско долу намаляха, но аз все още не съм спряла Но-шпа-то, та може и от това да е.
Аз трябва да ходя на скрининг към края на август и съм в леко чудене дали да ходя на 4Д при Марков ( една приятелка ми препоръча така да направя) и тогава да отида само за БХС в Майчин дом, или да чакам за 4Д ФМ към 20г.с., а сега да си отида на УЗ и БХС в Майчин дом? Какво бихте ме посъветвали?
Отделно ми се счупи един зъб и тука цяла седмица ходих да ми го правят, остава ми само едно полиране в четвъртък, че ми прилоша предния път и доктора не ми полира чупнатото крайче, та сега ми дращи.
Уф, наоплаквах се пак, но в крайна сметка само бебоците да са живи и здрави, да си ги износим и родим, другото са бели кахъри...
Усмивки от мен!