Ех,да му се не види.
kitii,прегръщам те силно,надявам се да намериш сили да го преодолееш по-бързо,защото знам ,че е много трудно.Не знам изобщо какво сте правили между отделните опити ИКСИ,но според мен е задължително да се предприема нещо.Аз още преди първият опит имам правени генетични изследвания.Междувременно след неуспеха направихме много неща.Лапароскопия,при която изскочиха неподозирани проблеми с тръбите ми,които преди това на цветна снимка и хидротубация изглеждаха проходими.При лапарото се наложило да отстранят дясната и да клампират лявата,смятай ако не го бяхме направили колко много опити можеше да направя и да се чудя защо са неуспешни.Освен това имунологични изследвания,които показаха леко завишение на НК клетките-леко,но достатъчно да наложи вливания.Също така,отново пълни изследвания на хормоните,посещение при ендокринолог и в следствие терапия с Л-тироксин и смъкване на ТСХ.Отделно от това при този опит приложихме две допълнителни техники,които се предлагат в мойта клиника-ко-култивинаре и асистиран хетчинг.
В събота ще разбера дали всичко това е дало резултат,но съм спокойна защото съм направила всичко ,за което съм се сетила,че е необходимо.През едната година докато чаках заповедта ,при всяко посещение при лекарката съм я ръчкала да казва какво още иска да изследваме и да направим,като съм чела и съм предлагала дори неща,които тя не е споменавала.Такова е локална лезия на еднометриума.
Според мен и задължително да направиш имунологични и генетични изследвания!Пак да провериш хормоните и каквото още се сетиш,за да предотвратиш нови неуспехи.
Прегръщам те силно и ти желая сила и успех !
slanceto2,съжалявам момиче.Не съм провила до сега опит на естествен цикъл,но съм чела точно такъв тип разочарования са най-гадното при тях.Ще е нужно много търпение.Стискам палци.