0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - юли, август, септември 2014г
« Отговор #140 -: Август 24, 2014, 19:50:42 pm »
Успех, бъдещи мами! Пожелавам ви трицифрени кръвни тестове и дебели две чертички!
*
« Отговор #141 -: Август 24, 2014, 21:21:47 pm »
ВиЛиЛи, прекрасен резултат мила. Продължавай все така и за напред. Чакам още хубави новини.
fraci спокойно да си дочакаш положителния резултат от теста, щастливке. Моят трансфер беше 5 дни преди твоя, а тестът ми е само ден преди твоя, защото тук в родината на IVF не практикуват кръвни тестове. Още не мога да разбера защо е това, но вече съм се отказала да се моля за кръвни тестове. Хубавото е че вече явно съм се примирила с това и този път съм адски спокойна. Просто си чакам :D.
Момичета благодаря ви за подкрепата. Дано с ваша и с божията помощ  този път да успеем да стигнем до толкова мечтания успех.
 :thankyousign: :thankyousign:
*
« Отговор #142 -: Август 24, 2014, 21:38:04 pm »
 :sbabygirl: :babyboy: пожелавам на всички ни такова щастие,БЛАГОДАРЯ ВИ момичета,стискам палци за всички :bighug:
*
« Отговор #143 -: Август 24, 2014, 21:44:59 pm »
Успех и от мен момичета,чакаме хубви положителни тестове  :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #144 -: Август 24, 2014, 22:36:30 pm »
Страхотни сте всички! Благодаря ви!
Както казах и на сестрата,която ми беше на пункцията и която ми каза да обещая,че ще забременея тоя път - на толкова хора съм го обещала вече,че ако не стане ще трябва да се изнеса от София  :lol:
Кити и Фрейси,хайде вие да подложите с бременен прашец и после и аз като изскоча с трицифреното ЧХГ заедно да семестим в най-хубавата,бременната тема :-)
47смайлс,днес освен всичко останало ядох варени яйца,утре може да уважа и някоя скромна група аспержи  :lol:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #145 -: Август 25, 2014, 07:07:00 am »
Вили, да се присъединя към поздравите и искрените пожелания на всички момичета към теб! Познавам те от години, макар и виртуално, и съм убедена в това колко заслужаваш да сбъднеш мечтата си!!! Дано хиперстимулацията отшуми и ти позволи да направиш трансфера този месец, защото усещам, че този ще е твоят месец!! Както винаги си супер позитивна и добре настроена, така че ВЯРВАМ, че ще се получи твоето чудо този път! Стискам палци да се развиват добре ембриончетата! Целувки и пиши как вървят нещата!

Фраци и Кити - хайде, повлечете крак, момичета и вдъхнете надежда и на нас, които тепърва ни предстои опит и които ще бъдем истински щастливи от вашето щастие!
Хубав и усмихнат ден, момичета!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #146 -: Август 26, 2014, 21:38:06 pm »
kitii, ВиЛиЛи и fraci - и аз се присъединявам към молбата на наскомими да повлечете крак този сезон, ранната есен е прекрасен момент за добри новини ;)

« Отговор #147 -: Август 27, 2014, 11:01:52 am »
Благодаря ви момичета!
В клиниката съм и чакам да стане време за трансфер.Нямам информация как са ни ембриончетата и изобщо нищо,и сърцето ми се е свило на съвсем мъничка топка.
Ще ви пиша после,когато мине.
*
« Отговор #148 -: Август 27, 2014, 11:44:20 am »
Благодаря ви момичета!
В клиниката съм и чакам да стане време за трансфер.Нямам информация как са ни ембриончетата и изобщо нищо,и сърцето ми се е свило на съвсем мъничка топка.
Ще ви пиша после,когато мине.
:bighug:
« Последна редакция: Август 27, 2014, 11:48:20 am от kitii »
« Отговор #149 -: Август 29, 2014, 13:29:08 pm »
Кити,Фраци как сте момичета?Как минава чакането?
Аз да сажа,че заради хиперстимулацията док реши да ми трансферират дамо 1 ембрионче- най-хубавото,разбира се.Но тя предпочете да не поемаме риска от многоплодна бременност при мойто състояние.Надявам се това да е нашето човече.Замразихме и 4 ембриончета,соито се надявам да използваме за второ дете .Правя си някви планове аз,но......На 6 септември ще ми е кръвния тест,Бог да е с нас.
Чудя се само ние трите ли сме?Няма ли други момичета в процедури?!?
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #150 -: Август 29, 2014, 19:46:17 pm »
Вили, успех, миличка!
От сърце ще се моля на този голям празник да имаш най-голямата причина за радост!!!
Продължавай все така с позитивизъм и настроение, защото съм сигурна, че така детето ти ще се влюби в теб, ще му е удобно и уютно и ще си стои на топло в следващите 9 месеца!
Стискам палци и ще се моля за теб!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #151 -: Август 30, 2014, 11:07:02 am »
Вили, успех, миличка!
От сърце ще се моля на този голям празник да имаш най-голямата причина за радост!!!
Продължавай все така с позитивизъм и настроение, защото съм сигурна, че така детето ти ще се влюби в теб, ще му е удобно и уютно и ще си стои на топло в следващите 9 месеца!
Стискам палци и ще се моля за теб!
:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #152 -: Август 30, 2014, 18:21:50 pm »
Включвам се и аз при вас. Тази вечер ще ми сложат прегнила, в понеделник съм на пункция на спонтанен цикъл. Днес - фоликул 16 мм, лигавица 7 мм. По принцип си знам, че фоликула ми се пука като мине 22 мм, та се притеснявам понеделник не е ли рано, по мой сметки тогава ще е 19-20, но вярвам, че на док преценката е вярна. Желая ви успех на всички, които сте в процедура
*
« Отговор #153 -: Август 31, 2014, 08:49:42 am »
 :)Здравейте милички и аз в момента съм в стимулация.Имам само 4 фоликула моля се да са добри и да станат бебчета.Вчера бях на преглед и видяхме че растат и са добре ...И хормона е добре Утре пак съм на преглед .Стискайте палци
 stork-girl
« Отговор #154 -: Август 31, 2014, 21:03:09 pm »
Стискам ви силно палци,момичета!
На мен ми остават 5 дни очакване.Гърдите ми продълждават да са болезнени още от стимулацията и корема ме боли предменструално,но и той е така от стимулацията.
През 5 минути се сменят надеждата и отчаянието  :lol: Луда работа.....
« Отговор #155 -: Август 31, 2014, 21:36:18 pm »
Вярвай силно Вилили и нещата трябва да се случат. Прегръдки
*
« Отговор #156 -: Август 31, 2014, 22:08:30 pm »
Ох и мен ме мъчат едни ПМС болки,гърдите ми са като бомби и се моля само да не е цикъл.Остана малко до 4.Нямам никаква идея след тази стимулация даже кога трябва да ми дойде цикъла.Чета че много бременни момичета са имали такива симптоми.Нека някой да сподели. :ask:Не си спомням какви симптоми са имала когато бях бременна,то беше ехееее........ преди 18 год. :D
« Последна редакция: Август 31, 2014, 22:11:00 pm от fraci »
« Отговор #157 -: Септември 01, 2014, 12:05:34 pm »
Ако има нещо сигурно то е,че няма такъв филм като бременни симптоми още преди теста.
Повярвай ми,изчела съм ги всичките и има забременели момичета и с болки,и без болки и със въображаеми симптоми и без грам такива.Аз съвсем целенасочено си поставих за цел да се наблюдавам предходният месец как ще се чувствам преди цикъл,е повярвай ми,ако има бременни симптоми тогава ги проявих всичките на куп  :lol: :lol: :lol:
Никога не съм забременявала,за да знам как ще се чувствам тогава,но пък и съм чувала,че при една и съща жена усещанията са различни,при различните бремнности,така че.... остава ни да дерзаем още няколко дни.
Пфу  :D
*
« Отговор #158 -: Септември 01, 2014, 13:58:22 pm »
ВиЛиЛи съгласна съм,но не зная дали е нормално да имам всеки ден такива ПМС признаци като че ще ми дойде всеки момент.За първи път съм с инвитро и затова исках малко коментари. :oops:
*
« Отговор #159 -: Септември 01, 2014, 17:59:45 pm »
Fraci, нормално е да ги имаш тези признаци. Те са може да са остатък от стимулацията, може да са от лекарствата, които в момента приемаш. Тези признаци обаче не са гаранция за бременност или липсата на такава, както ти е казала и ВиЛиЛи. Опитай спокойно да дочакаш деня на теста и дано да видиш така чаканите две чертички.