0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - юли, август, септември 2014г
« Отговор #100 -: Юли 29, 2014, 14:16:32 pm »
Здравейте.
За съжаление сме изпуснали фоликулът въпреки Цитротайдът. Този път го изживявам една идея по-леко, въпреки, че бях убедена, че ще се получат нещата. Странното беше, че си имах признаци на овулация до преди малко със засилващи се болки в яйчника. Лекарят каза, че не се вижда течност, което означава, че фоликулът е бил малък и некачествен най-вероятно, което пък на мен ми се струва в синхрон с ниския естрадиол.
Изморителни са тези опити, завършващи с неуспех, но това е положението.
Сега може би ще чакаме фонда - по мои сметки не по-рано от края на ноември.
Ако от някъде изскочат едни 5-6 хил. лв. неочаквано  :wink: може да опитаме пак преди това.
« Отговор #101 -: Юли 29, 2014, 15:19:44 pm »
Зазу не се предавай, ще стане. Ноември не  е така далеч, всичко ще се нареди и скоро ще се похвалиш с добри новини. Вярвай силно, целувки  :D

*
« Отговор #102 -: Юли 29, 2014, 20:34:39 pm »
Дано. Благодаря за подкрепата  :bighug:
« Отговор #103 -: Юли 29, 2014, 23:55:23 pm »
Здравейте момичета. Аз се включвам малко късно в темата, защото моето окси беше на 30.06. Трансфер на 2 ден на 1 ембрион(от 3 извадени се оплоди един). Това ми е първи опит. Ние сме мъжки фактор  с 3процента живи. Аз сем на 38 г. Вярвах, че ще се получи и сега съм в 5 седмица след трансфер. Видя се плодния сак, а утре трябва да видим и сърдечна деиност. Надявам се всичко да е наред. Искам да кажа на всички да вярват и не се отказват.  Аз се реших на всичко за да си имам детенце, въпреки че съм с бъбречна недостататъчност, астма и проблеми с кръвосъсирването.
*
« Отговор #104 -: Юли 30, 2014, 07:50:58 am »
Много хубав пост, Веси! Успех на теб и на всички момичета!
« Отговор #105 -: Юли 30, 2014, 09:18:37 am »
Веси, поздравления.Чакаме с вяра новината за тупкащото сърчице на вашето бебче.
« Отговор #106 -: Юли 30, 2014, 23:12:01 pm »
Здравейте момичета! Днес се записах на женска консултация и видяхме пулсиращия ембрион- има сърдечна дейност и отговарял по размери на седмиците. Малко се успокоих. На 6.8 съм в София за по- обстоен преглед.( аз съм от Варна и формално ще ходя на жк да ме следят заради болничните) правихме икси в София "НАДЕЖДА" . При Д-р Стаменов съм и всъщност там ще ме следят до края. Желая на всички КЪСМЕТ И Бог да е с вас! :happy_birthday_1: :bori_012:
*
« Отговор #107 -: Юли 31, 2014, 07:48:18 am »
Благодаря за пожеланията, Веси! Ти при кого се записа на женска консултация във Варна?
« Отговор #108 -: Юли 31, 2014, 07:57:16 am »
Препоръчаха ми Д-р Петър Свраков, занимава се с проблемни бременности. А иначе за астмата ме следи Д-р Бочева, а бъбречната недостатъчност Проф.Д-р Валентин Икономов.
*
« Отговор #109 -: Юли 31, 2014, 18:06:18 pm »
Здравей Веси, благодаря за информацията.
*
« Отговор #110 -: Август 08, 2014, 00:31:36 am »
Веси, поздравления. Леко бременеене и много радости занапред. Kvg съжалявам за неуспеха, но бъди силна и не се предавай. Това са изпитания през които ни е писано да преминем.
Аз съм в началото на третия си опит. Днес ми е трети ден от стимулацията и вече съм уплашена до ужас и непрекъснато ми се реве. Имам чувството, че на никой не му пука как се чувствам и всичко ме дразни. Много силно вярвам, че това ще е моят опит, но със страховети си все по-трудно се справям.
Ако всичко върви нормално на 18.08. пункция. :)
« Отговор #111 -: Август 10, 2014, 17:07:20 pm »
Здравейте момичета,
И аз съм в началото на вторият ни опит.Надявам се да започнем и този път всичко да завърши с едно-две-три бебчета :-)
Кити,този път и мен много ме е страх.Страх ме е от неуспеха,от това как може да боли сърцето при отрицателен тест,от безпътицата и самотата след това.....
Но в същото време вярата и надеждата ми са толкова големи! Мечтата е толкова близо,че просто нямам търпение...
Ще стискам палци и на теб :-) Дано заедно с теб,а и много други момичета да направим тази тема много късметлийска и положителна.
Аз от днес съм с цикъл и се надявам утре на прегледа всичко да е наред и да започнем стимулацита .
*
« Отговор #112 -: Август 11, 2014, 08:32:41 am »
Добро утро момичета,
Гледам за страхове си пишете. Днес ми 1ви ден от МЦ, и ако на прегледа на 12 ден всичко е  ОК,   в следващия месец започваме. Не знам дали този път ще е дълъг, или къс протокол, или каквото там реши док ... но знам че коремът ми е свит на топка и ме гони огромен, и необясним страх. Първият ни опит завърши с мисед, и досега все си повтарях, че и в природата се случват тези неща ...но все повече си давам сметка колко ме е страх да не се повтори същият сценарий :(

Но! Няма да се дам на един страх, я :-)  Китии пиши всичко, което те притеснява - и да не можем да помогнем на момента, поне можем да те изслушаме и със сигурност - разберем  :grouphug:
*
« Отговор #113 -: Август 11, 2014, 08:47:43 am »
Момичета, не изпадайте в ужас от предстоящите ви опити. Само позитивни мисли трябва да има в главите ви.
След всеки опит като че ли бях още по-настървена и с повече хъс за успех. Не съм се поддавала на страхове и колебания, въпреки че възрастта ми не ми беше съюзник.

Delusion22, и аз малко се притеснявах като забременях сега, тъй като имах мисед миналата година, но нямаше повторение. Бременността ми за сега се развива успешно.

С много вяра и упоритост от моя страна, както и професионализъм от страна на докторите, съм успешно бременна за втори път от 6-ти опит на 43 г. Първият път забременях от 2-ри опит.

Желая ви късмет и да сбъднете мечтите си по-скоро от мен  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #114 -: Август 11, 2014, 17:28:13 pm »
Няма да се даваме на страховете в никакъв случай.Аз днес официално започнах втория си опит с елонва 150 .
В сряда съм на преглед,да видим как се повлиявам.
Рапорт даден!  :lol:
*
« Отговор #115 -: Август 11, 2014, 17:36:44 pm »
Ех момичета, колко е хубаво че ви има. ВиЛиЛи , много силно ти стискам палци за успех. delusion22, благодаря ти за подкрепата и горе главата, всеки опит е различен. Смело напред към успешен опит другия месец. mgstra и моите страхове са свързани основно с възрастта и времето, което все повече ни притиска(наближавам 41), но съм се отдала на работа за да прогонвам негативните мисли, знам колко зле се отразяват. Безпроблемна бременност ти желая и много весело бебче.
 Утре съм на скан, предполагам всичко ще е наред. И при двата предишни опита имах по два прекрасни ембриона, но нямаше имплантация. След втория неуспех Док. спомена за лекарства подпомагащи имплантацията. Някой взимал ли е нищо такова. Ще се радвам, ако помогнете с някаква информажия.  :bighug:
« Отговор #116 -: Август 11, 2014, 18:31:52 pm »
Записче
*
« Отговор #117 -: Август 12, 2014, 13:28:08 pm »
Ето ме пак. Току що се връщам от клиниката и не знам да се радвам ли, да се притеснявам ли? Видяхме само 5 фоликулчета, а ми насрочиха пункцията за петък (първоначално трябваше да е в понеделник). Не разбрах защо е това бързане, но се надявам да е за добро. :lol:
« Отговор #118 -: Август 15, 2014, 12:03:08 pm »
Здравейте, момичета. Записвам се и аз в темата. Ще бъда по дълъг протокол. На 07.08 ми сложиха блокиращата инжекция, а на 25.08 съм на преглед за започване на стимулация. Днес ми дойде и цикъла. Желая успех на всички. :)

*
« Отговор #119 -: Август 17, 2014, 08:08:38 am »
kitii не се притеснявй,и аз съм на 41 год.с първо инвитро за второ дете,и при мен видяха само 5 фоликула,но си мисля че е по добре качеството а не количеството.Моят пункция е в сряда ,дано всичко да е наред.Успех на всички.Как мина твоята пункция и как са фоликулчетата?
« Последна редакция: Август 17, 2014, 08:10:11 am от fraci »