Здравейте, мили момичета, дами! Казвам се Ина. От 2011 г. до сега преживях 3 бременности завършили със спонтанни аборти. 😰😭 На 29.08.16 ,след закъснение на менструацията ми, която е изключително точна си направих тест и "о. чудо" , беше положителен! Радвах се, плаках - все от щастие! Знам и точната дата на зачеването, 11.08.16. Онази сутрин със съпруга ми правихме любов, а и в същия ден бях в овулация. Веднага потърсих добри гинеколози и попаднах на Майор Д-р Милена Стоянова, работеща в МБАЛ "Надежда". Тази лекарка е с брилянтна репутация, първата жена - гинеколог заминала за Кандахар и други горещи точки, за да помага на жените, докато около тях падат бомби в буквалния смисъл. Наградена със златен медал от Американската армия и т. н. Обадих се и ми записаха час за 13.09.16(вчера). Междувременно проявих всички симптоми на бременност - световъртеж, гадене, набъбнали и болезнени гърди, смяна в настроенията и др. Направих си втори тест на 09.09.16 и също бе положителен! Започнах да се моля и да мечтая....... Вчера в 09.30 часа отидохме със съпруга ми на преглед. Направиха ми вагинален ултразвук..........в матката ми, обаче не се вижда плоден сак, продължи да гледа и каза, че на едно място вижда нещо, но е много мъничко, а аз съм в 6 гестационна седмица....... Ужасих се!!! Що за КОШМАР Е ТОВА МОЕТО???!!! Вече не ми се живее...... Попитах какво означава това, а те ми казаха, че може плода още да не е слязъл, да се развива по-бавно, да е умрял, да е извънматочна бременност, но да не се отчайвам веднага, защото нищо не е сигурно....... Сега ми предстои да си направя ЧХГ тест.
Много съм объркана...... Приела съм факта, че сигурно е извън маточна бременност..... Но, знаете надеждата умира последна! За това се обръщам за съвет към вас, момичета. Има ли някаква вероятност бебето ми да е живо и всичко да е наред?! Умолявам ви пишете ми и ме посъветвайте! На ръба съм....... Помогнете!