Аз да се върна на темата с гларусите и колко им се израдвах на нахалството миналата година. За майксите празници отидох с майка ми и малкия на един ол инклузив хотел в Несебър. Хубав, 4 звезди, всичко беше прекрасно преди да се изръсят пълчищата румънски туристи на средна възраст 20-ина години... Е, те тогава настана кошмар по всички параграфи.
Седим си ние на басейна и няма дореждане до бара от тях ви казвам. Та една компания младежи, около 10 броя - окупирали бара и там където е храната и заръчват бири, джинове, 5 броя от тях стоят там където се вадят пържените картофи и буквално всичко изкарано се взима от тях и се примъква на две масички около които са си наредили шезлонгите. Намерението беше явно да завлекат там доволно количество пиене и храна, че да не се разкарват повече, наизвадиха карти и табли... Майка ми с детето на ръце ги чака за едно кафе, те ще я прегазят, та барманът взе, че й направи кафето въпреки тях, а ония се разбучаха как ги пререждаме
Невероятна простащина ви казвам, хем виждат, че сме с малко дете, което се швъа и мрънка и не иска да чака.
Та...примъкват ли примъкват към масичките храна и напитки тия, ама в количества, все едно поне 48 часа ще стоят там, трупат вече. И ни един не седи да пази софрата, упражнението се точи близо 30 мин. Всички останали клиенти чакат тия гадове да се награбят на пиене и храна. И почти бяха приключили вече със "складирането" и два гларуса като налитат със засилка на тая ми ти софра...
Каквото успяха награбиха, всичко друго го попиляха по земята, единият кукна в чиния картофки, докато нагъваше от другата. Така се изхилих, че и извън хотела ме чуха сигурно.
Много ми стана драго на душата как два гларуса им "проведоха наказателна акция" за цялата им наглост и простотия. дано си живеят здрави и щастливи тия птички пу пу