0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #420 -: Юли 18, 2014, 06:11:02 am »
Добро утро, милички  :D

Рачо, от моята машина беше кафето с чашата с немското знаме - от деня след финала на световното.

Сега и купешкото кафе:

*
« Отговор #421 -: Юли 18, 2014, 09:41:09 am »
Добро утро, ето и моето кафенце  :D ,
кафемашината е Delonghi, ползвам я вече 8-ма година, оказа се много стабилна, при многократно ежедневно ползване, имаше години в които много хора минаваха през къщи по работа и е ползвана наистина много  :).

При нас е облачно и хладно днес, вероятно ще вали. Последните три дни (до вчера) бяха т. н. Горещници   http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/posledniiat-den-ot-goreshtnicite-imen-den-imat-6017518  , не ги усетихме като такива тази година.

На днешната дата е роден Васил Левски:
http://www.bg-damma.com/az-obicham-bulgaria/belejiti-dati/5518_rojdenie-vasil-levski
http://www.bulgariasega.com/interesting_facts/culture/22155.html
« Последна редакция: Юли 18, 2014, 09:51:43 am от marsi »

*
« Отговор #422 -: Юли 18, 2014, 09:46:28 am »
Мммм хубави кафета! Сега аз ще ви пусна ободряваща рецепта за кафе, да си знаете  :lol:
« Последна редакция: Юли 18, 2014, 09:48:21 am от м-и »
*
« Отговор #423 -: Юли 18, 2014, 09:52:45 am »
АААААААА и аз пия кафе в Зачатска чаша. А добър ден.

Нашата кафе машина е проста Делонги, от тия с ръчките отдолу.Ами аз съм доволна, кафето е силно.Ама и аз не разбирам много от кафе.

Иначе си взехме наскоро таблет Acer Iconia 10.1'.Тънък е, лек е, калъфа му е по-тежък от него самия.Но аз го ползвам да чета книги, да ровя в нета, ей такива неща докато съм покрай малката.

И при нас е облачно, няма да се излиза днес, ама да си призная имах нужда от малко почивка, а и да ви нагледам :)

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #424 -: Юли 18, 2014, 10:35:41 am »
Добро утро!
Не се преработвайте днес, че е петък все пак  :lol:. За мамите няма как да важи това, ама поне другите да не си уморят шефовете.
*
« Отговор #425 -: Юли 18, 2014, 10:43:51 am »
Добро утро :D

Лимонче, мерси. Фронталната камера  е малък недостатък за  мен,  но не голям.

Sony 11.6"  също видях, че е с една камера 8 МР, предполагам  е  задна,  иначе минуса е голям  за 1500-те лева.

Ще видя  какво точно ще ми хрумне и за кафемашината. Благодаря за отзивите.

Аз вече се престроих в подножието на  гората. Както казва Емо - студ, за едни кучи за други мечи :)

Хубав ден!
« Отговор #426 -: Юли 18, 2014, 11:51:27 am »
Добър ден и от мен  :P

Тези дни много си мисля за Теди. Дано всичко е наред при нея и просто да сме й писнали :)

Добро утро!!! Добре де,като говорите за кафе машине,поне пуснете едно ранно хубаво кафе от "вашите" машине,че да разберем защо ги хвалите толкова.... :lol: :lol: Сега ще трябва да обиколя града за някое "автоматно" кисело еспресо :(......
Рачо, твоето ранно ставане и кафе ми напомнят за една командировка в Бургас, когато "изнудих" колегите да станем сутринта и да посрещнем изгрева от морската градина. Станахме, но се оказа, че е облачно и не само че никакъв изгрев не видяхме, но и нямаше отворено кафене, къде да поседнем в тези ранни доби. Накрая се сетихме и се настанихме в едно OMV.  :lol:

Marsi, вече съжалявам, че и аз не си поръчах чашата. Ма тя много хубава била  :P

Уф, чувствам се вече стара. Новите технологии не ми се отдават, ама хич, в случая таблетите. Така съм свикнала с истинска клавиатура, че много трудно се оправям с тези touch screen-и и ми е супер трудно да пиша на тях.

Който пръв купи кафе машина, да черпи :)

Не се преработвайте днес, че е петък все пак  :lol:. За мамите няма как да важи това, ама поне другите да не си уморят шефовете.
:lol:
Ей сега ще кажа на моя мъж да има милост над шефа ...

*
« Отговор #427 -: Юли 18, 2014, 12:30:30 pm »
И аз съм така с тъч скрина.Мразя да пиша от таблета и това е.Иначе е с две камери, каква им е резолюцията идея нямам.Има много неща в него, но на мен не ми се ръчка а и нямам време.Към момента просто си мисля като имам ей така 30 мин свободни да поспя :)

« Отговор #428 -: Юли 19, 2014, 05:25:30 am »
Добро утро, милички  :D
Стиснете по едни палци, днес съм на хистероскопия.

Хубав ден!

*
« Отговор #429 -: Юли 19, 2014, 07:10:48 am »
  Нека е успешна ,Зайо!!! Имаш нашата положителна енергия и много,много стиснати палци. :D
С технологиите и аз съм така. Скоро си взех смартфон и яко съм се "размазал" по екрана. И понеже не съм сигурен ,че ще "хване" командата,здрава си развявам ръцете и сигурно съм много смешна гледка от страни.Викам си .че ще пратя фийдбак на продавача след като го разуча,ама май завалата доста ще чака,та даже вече ме моли за това. Но нямаме избор,светът се променя,трябва да го следваме. Последната година бях се наредил с три телефона и беше кошмар. Сега поне единия отпадна,може' да провериш мейл,да изпратиш,да погледнеш сайт,нещо екселско да пипнеш /колкото и малък да е екрана,за спешни случаи става/ и т.н.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #430 -: Юли 19, 2014, 07:34:32 am »
Зайче, стискам много силно.

Рачо, справяш се нали, пък смешно, не смешно няма значение.Аз съм с телефон с две карти, за да не мъкна два апарата, че така единия ми го откраднаха в София в маршрутка.

Хубав ден и от мен.

*
« Отговор #431 -: Юли 19, 2014, 07:46:57 am »
Зайче стискам палци!

Маги, не забравяш ли да зареждаш? Аз и това пропускам и като са два апарата все един има батерия, но сега трябва и аз да сменям и се чудя дали няма да се "прецакам" ако купя само един телефон  :?
*
« Отговор #432 -: Юли 19, 2014, 07:56:05 am »
Не забравях.Много ме е яд за този дето ми откраднаха защото беше суперска Нокиа, така офисна, имах много приложения в нея, ама майната му.Сега съм с този http://mobilstyle.net/gsm-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82/samsung-galaxy-y-duos-s6102-black-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD/2719?gclid=CNH-jMHK0L8CFfMgtAodRhIAsQ ами какво да ти кажа.Забива на моменти, губи мрежа, прави ми номера, няма много памет.Но е по-добре от това да мъкна два телефона.А и преди това имах китайски двукартов е тоя е направо страхотен пред онзи туч.А и си взех такъв с Wi fi, че при престой в болница, клиника и т.н. да мога да правя нещо, е спаси ме наистина като бях в болницата на два пъти преди да родя, щот не мислиш глупости а цъкаш в нета.Намерих и готино приложение за четене на книги на него, което също влезе в употреба.Да ти кажа вече е на година и половина и отдавна се изплати. :)

*
« Отговор #433 -: Юли 19, 2014, 08:10:22 am »
Между Самсунг и LG ми е чуденката, по принцип съм много доволна и от двете марки, защо последно взех Експерия не знам, но е отврат тъча и няма настройка за него. На Нокиа не съм им фен, може би защото не съм ползвала никога и някак с менюто не мога да свикна.
« Отговор #434 -: Юли 19, 2014, 09:11:33 am »
Зайче:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Ох, и аз бях с телефон с две сим карти, но всички телефони си ги прецаквам по един й същ начин - изтървам ги в кофа с вода  :lol:
Та и на този с двете сим карти, това му се случи.
Сега, слава Богу като съм по майчинство, върнах служебния телефон и имам само един. И моят екран е вечено омазан  :lol:

*
« Отговор #435 -: Юли 19, 2014, 09:59:02 am »
Добро утро  :)
Лимонче, много стиснати  палци  :P

Моят смартфон е самсунг, доволна съм. Мисля, че  е до късмет с техниката. Приятел си взе сони и се случи само проблеми да му прави, все го носи на сервиз.

Смайли, аз след  разходка на кучето го бях изтървала,  що  площ претърсих,  а звъни и се успокоявах, че не е в човешки ръце.   След  един ден,  вече тръгнала  към полицията  да се моля, ако въобще ми обърнат внимание, да го  проследят  по сателит,  се обаждат на мъжа ми  "кой си ти, тук  не спираш да звъниш?"
Оказа се, съм го изгубила  пред  нас, минал човечеца взел го  и не може да го  отключи   и  отговори  :lol:.  Чист  късмет  изкарах.

Хубав ден!
« Отговор #436 -: Юли 19, 2014, 10:09:20 am »
Тара, и аз имах такъв хубав късмет.
Ходихме на Вятърните мелници и като се връщам, тук телефон, там телефон, няма телефон.
Оказа се, че съм го изтървала в тревата на паркинга. Едно момче от персонала го намерило (цяло чудо, защото бяхме паркирали на много смотано място) и се обади и ми го върна :)
*
« Отговор #437 -: Юли 19, 2014, 10:49:54 am »
Здравейте! Чудесно кафенце   :)
Зайче, успешна процедура   :)

В началото като си взех смартфон, докато си преглеждам контактите, се оказа, че съм набрала едновременно десетина номера без да се усетя и после един след друг хората ми звънят да ме питат защо ги търся, пък не отговарям  :lol: .... , но явно много бързо се свиква с тъч скрийна, сега пък като взема лаптоп и почвам да мажа по екрана  :lol: . Аз съм с два смартфона: ZTЕ и HTC-ONE , вторият е чудесен като възможности (прави страхотни снимки, голяма памет, четириядрен процесор -много бърз, но точно затова доста загрява на моменти).
Работят чудесно, макар че и двата вече са били на ремонт, заради загряване и проблем с батерията. Поговорих с техниците и ми обясниха, че това се случва с всички по-големи и с повече функции смартфони, независимо от марката. А и вероятно аз ги ползвам така, че бързо ги скапвам  :).

Пожелавам ви хубав почивен дни, за който е такъв, за мен ще е работен  :)
« Последна редакция: Юли 19, 2014, 10:56:35 am от marsi »

« Отговор #438 -: Юли 19, 2014, 16:12:56 pm »
Много благодаря за стиснатите палци  :bighug:
Мина хистероскопията, махнат е полипа в ендометриума. След 2 седмици ще ми изпратят епикриза по куриер (вече било практика, не ги дават на ръка).И наесен - с песен  :D

На Самсунг са им супер телефоните, с изключение на тези с двете карти  :? Затова съм с два апарата, при това и двата Самсунг - Galaxy S2 и Galaxy Note 3. Първият е старичък, но хубав, втория е от ноември (излезе септември в магазините). Мъжът ми настоя да го купим, но е наистина невероятен. На Самсунг мигрирах от Нокия - нямам друга толкова любима марка, но просто изостанаха. Гледам, че новите им машинки с уиндоус също са добри, но вече е късно, аз се андроидизирах  :lol:
« Отговор #439 -: Юли 19, 2014, 16:15:31 pm »
Браво, Зайко  :P Ти си герой.

Galaxy S2 много ми харесва на визия. Повече от следващите модели, защото не е толкова сапунерчест.
Иначе аз съм IPhone5.